Artikel top billede

Google+ fik dødsdom i december: Nu ligger tidplanen for henrettelsen parat

Frem mod april afliver Google sit sociale medie Google+. Tidligere har kun måneden ligget fast, men nu har tech-virksomheden frigivet en tidsplan for, hvordan man tænker sig at lukke det sociale medie ned.

I oktober blev det offentliggjort, at Google lukker det sociale medie Google+. Det skete efter et massivt datalæk.

Dengang blev det bestemt, at mediet skulle lukkes ned engang i april i år, men nu er Google blevet endnu mere konkret.

Det skriver The Verge.

Google har nemlig frigivet en tidslinje, der leder mod det sociale medies endeligt.

Fra den 4. februar er det slut med at oprette nye profiler, events eller grupper på Google +

Derudover så lukker bliver kommentarer afgivet på Blogger via Google+ fjernet samme dag, mens kommentarer på andre sider vil være slettet den 7 marts. Endeligt forventer Google at alle kommentarer på websider afgivet via Google+ vil være slettet den 2. april.

Læs mere her: Google lukker socialt medie før tid efter kæmpe datalæk: 100 gange mere omfattende end første læk i oktober

Samme dag sletter Google data fra diverse konti. Det betuder, at billeder og videoer mv. fra dine album eller dine siders album vil forsvinde.

Det kommer dog til at tage nogle måneder og slette al data fra det sociale medie. Derfor vil der fortsat være en del af det, der er synligt i den kommende tid. Så hvis du skal nå at redde noget indhold fra din profil, så er det ved at være nu, at du skal trække din data til dig.

Det blev dermed til knap otte år for det sociale medie, der skulle tage kampen op med Facebook, før det nu bliver endeligt lagt i graven.

Læs mere her: Google-chefs afsked skaber rygter: Er de ved at slagte Google+?
IT-JOB

Danske Commodities A/S

Senior software developer

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

Change Manager til koordinering af IT-udviklingsopgaver

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Tester til stort IT-program
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere