Her er Danmarks bedste CIO'er lige nu: Disse fem it-chefer er nomineret til titlen som Årets CIO 2019

Årets CIO 2019: Den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark skal snart uddeles for 14. gang af Computerworld, IDC og Dansk IT. Her er de fem nominerede til Årets CIO 2019.

Hvem er Danmarks bedste CIO i 2019?

Det får vi svaret på, når Årets CIO kåres 4. juni 2019 i det gamle Carlsberg i København.

Det er 14. gang, at den eftertragtede titel uddeles, og nu er feltet snævret ind til fem stærke kandidater, der alle er et udtryk for den moderne CIO.

Sidste år var det DSVs CIO, Jesper Riis, der vandt titlen som Danmarks bedste CIO for sit arbejde med governance og skalerbarhed.

Læs om det her.

De fem nominerede til Årets CIO 2019 er:
  • Stig Lundbech, Københavns Kommune.
  • Alan Jensen, Salling Group.
  • Peer Omann, Bunker Holding.
  • Peer Rasmussen, SOS International A/S.
  • Ashok Kalyanswamy, Saxo Bank.
Du vil snarest kunne læse mere om de enkelte kandidater - og hvorfor lige de er i spil til Årets CIO 2019 på Computerworld. De CIO'er, der har vundet titlen som Årets CIO i de 13 foregående år, er:

2018: Jesper Riis, DSV

2017: Torben Kjær, Rambøll

2016: Morten Gade Christensen, Energinet.dk

2015: Torben Ruberg, Falck.


2014: Claus Hagen Nielsen, COWI.

2013: Jens Hartmann, Grundfos.

2012: Mikael Munck, Saxo Bank.

2011: Torben Bonde, Vestas.

2010: Michael Moesgaard, Dong.

2009: Michael S. Hansen, Region Sjælland.

2008: Niels Molzen, Danisco.

2007: Kenneth Egelund Schmidt, Danfoss.

2006: Lars Mathiesen, Nykredit
Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.