Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

USA vil skærpe krav til 5G-udstyr: Må ikke være fremstillet i Kina

Den amerikanske regering undersøger mulighederne for helt at afskære kinesiske virksomheder fra landets kommende 5G-infrastruktur.

Den amerikanske regering undersøger muligheden for at kræve, at al 5G-udstyr i landet skal være fremstillet udenfor Kina.

Det oplyser kilder tæt på præsident Trump og hans regering, skriver Reuters.

Trækket vil komme som et led i en 150 dages undersøgelsesperiode i kølvandet på bekymringer om landets cybersikkerhed og udfordringer deraf fra den kinesiske stat.

The Wall Street Journal oplyser, at de amerikanske myndigheder i perioden undersøger mulighederne for at gøre den spirende amerikanske 5G-infrastruktur helt uafhængig af kinesiske komponenter.

Donald Trumps regering har siden maj måned nedlagt et forbud mod at Kinas ledende 5G-leverandør af både 5G-enheder og 5G-infrastruktur, Huawei Technologies, kan anskaffe sig amerikanske teknologier uden særtilladelse. Et forbud som i praksis afskærer den kinesiske teknologigigant fra det amerikanske marked.

Den amerikanske 150 dages frist udløber i oktober 2019 og vil resultere i et regelsæt, som efterfølgende skal implementeres – en proces som kan tage flere år, lyder det fra WSJ.

Se også: Amerikanske chip-giganter forsøger i al stilhed at presse den amerikanske regering til at lempe Huawei-forbud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere