Artikel top billede

Google arbejder på ny Chrome-funktion: Fjerner ‘tunge’ annoncer, der bruger for mange ressourcer

Google pønser på at indføre en ny funktion i den meget populære Chrome-browser, som simpelthen fjerner de annoncer, der tynger browseroplevelsen og gør nettet sløvt.

Udviklerne bag Googles Chrome-browser arbejder ihærdigt på at kunne tilføje en ny funktion, som kan eliminere de irriterende annoncer, der gør browseroplevelsen trist og tung. Det skriver 9to5google.com

Funktionen, som jo er en ny slags ad blocker, går specifikt efter at blokere for de annoncer, der bruger betydelige mængder netværks- eller CPU-ressourcer.

Google kalder dem for ‘heavy adds’, og annoncerne vil bliver erstattet med en notits om, at de er fjernet af Google samt et link til yderligere information.

Google-udviklerne beskriver selv således, hvornår funktionen vil træde i kraft:

“This intervention unloads ads that are in the .1% of bandwidth usage,
.1% of CPU usage per minute, and .1% of overall CPU time. The current
numbers are 4MB network and 60 seconds CPU, but may be changed as more data is available.”

Google-udviklerne skriver ikke noget om, hvornår funktionen bliver tilgængelig.

9to5google.com noterer også, at der ikke er nogen som helst garanti for, at ad blockeren når længere end til tegnebrættet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere