Artikel top billede

Martin Romvig, vicedirektør for det nyetablerede selskab Norlys og tidligere direktør i Eniig, har sagt sit job op.

Pressefoto Eniig.

Dansk fibergigant skal betale op mod 16 millioner kroner for vicedirektørs opsigelse

Det kommer til at koste det nyfusionerede fiberselskab Norlys op mod tre årslønninger, at vicedirektøren har sagt sit direktørjob op.

Martin Romvig, viceadministrerende direktør hos Danmarks nye bredbåndskæmpe Norlys, har sagt sin stilling op.

Norlys, der er en fusion mellem energi- og fiberselskaberne Eniig og SE, kan i forbindelse med opsigelsen ende med at betale mere end 16 millioner kroner i vederlag til Martin Romvig.

Martin Romvig vil, hvis han ikke tiltræder i et nyt job inden for de næste to år, få hvad der der svarer til tre års løn.

Kompensationen er fordelt således, at Martin Romvig får løn de næste 24 måneder, men modtager derudover også et et års løn i kompensation.

Det skriver Finans.

"Det betyder, at Martin Romvig vil få løn fra Norlys i 24 måneder, men hvis han tiltræder i et nyt job i denne periode, vil der ske en modregning i udbetalingen fra Norlys. Som led i fusionsforhandlingen er der desuden aftalt 12 måneder kompensation," oplyser Eniigs presseafdeling til Finans.

Årsløn på 5,4 millioner kroner

Martin Romvig havde i 2018 en årsløn på omkring 5,4 millioner kroner, hvis man medregner pension og andre goder.

Norlys ønsker ikke at oplyse til Finans, hvor dyr Martin Romvigs opsigelse bliver, men ifølge Finans' beregninger af direktørens tidligere løn som direktør hos Eniig betyder fratrædelsen, at han kan gå derfra med om mod 16,4 millioner kroner.

Integrationen mellem de to selskaber Eniig og SE kommer til at tage to år. Den skal udløse samlede synergi-gevinster på op mod en kvart milliard kroner.

Det kan du læse mere om her: Kæmpe fiberfusion på vej: Konkurrencerrådet giver grønt lys til fusion mellem SE og Eniig - men de skal makke ret

Som led i fusionsaftalen mellem de to selskaber blev det SE's direktør, Niels Duedahl, der endte i direktørstolen for Norlys.

Norlys kommer til at have Danmarks største fibernet og er på tv- og bredbåndsmarkedet næststørst efter Yousee, da Norlys står bag Stofa og Boxer.

Læs også:

Fiberselskaberne Eniig og SE fusionerer: Det nye selskab skal servicere mere end en million tv- og internetkunder

Ni ting du bør bide mærke i i den nye regeringsaftale: Kan få betydning for it-sektoren

Eniig ansætter ny it-direktør: Morten Mathiasen skal stå i spidsen for stor it-omlægning
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.