Artikel top billede

Efter stribe af forsinkelser: Nu kommer Samsungs foldbare telefon

På fredag bliver Samsungs længe ventede foldbare telefon, Galaxy Fold, sat til salg.

Samsungs første foldbare telefon, Galaxy Fold, vil på fredag blive sat til salg i Sydkorea.

Det skriver Reuters med henvisning til en kilde med direkte kendskab til sagen.

Når telefonen bliver sat til salg på fredag, vil det ifølge Reuters ske til en vejledende pris på 2,4 millioner won, hvilket svarer til 13.500 danske kroner.

Læs også: Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Imødeset med spænding

Den nye telefon har længe været imødeset med spænding. Det skyldes ikke mindst, at Samsung i foråret måtte udskyde lanceringen efter, at en række amerikanske anmeldere afslørede, at der var alvorlige problemer med telefonens skærm.

Samsung havde ellers præsenteret telefon med stor bravour i februar, hvor den koreanske virksomhed proklamerede, at det var tale om verdens første telefon med en foldbar skærm.

Det er ikke kun Samsung, der har haft problemer de foldbare telefoner. For også Huawei har måtte skyde lanceringen af sin fodboldbare telefon, Mate X.

Det er endnu uvist, hvornår Samsungs foldbare telefon kommer til Danmark. Men den oprindelige plan var, at telefonen skulle have været sat til salg herhjemme den 3. maj.

Det er tildligere blevet meddelt, at telefonen i danske butikker vil komme til at koste 15.900 kroner.

Læs også: Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere