Artikel top billede

Efter stribe af forsinkelser: Nu kommer Samsungs foldbare telefon

På fredag bliver Samsungs længe ventede foldbare telefon, Galaxy Fold, sat til salg.

Samsungs første foldbare telefon, Galaxy Fold, vil på fredag blive sat til salg i Sydkorea.

Det skriver Reuters med henvisning til en kilde med direkte kendskab til sagen.

Når telefonen bliver sat til salg på fredag, vil det ifølge Reuters ske til en vejledende pris på 2,4 millioner won, hvilket svarer til 13.500 danske kroner.

Læs også: Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Imødeset med spænding

Den nye telefon har længe været imødeset med spænding. Det skyldes ikke mindst, at Samsung i foråret måtte udskyde lanceringen efter, at en række amerikanske anmeldere afslørede, at der var alvorlige problemer med telefonens skærm.

Samsung havde ellers præsenteret telefon med stor bravour i februar, hvor den koreanske virksomhed proklamerede, at det var tale om verdens første telefon med en foldbar skærm.

Det er ikke kun Samsung, der har haft problemer de foldbare telefoner. For også Huawei har måtte skyde lanceringen af sin fodboldbare telefon, Mate X.

Det er endnu uvist, hvornår Samsungs foldbare telefon kommer til Danmark. Men den oprindelige plan var, at telefonen skulle have været sat til salg herhjemme den 3. maj.

Det er tildligere blevet meddelt, at telefonen i danske butikker vil komme til at koste 15.900 kroner.

Læs også: Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.