Volvos datterselskab hedder Polestar og slipper snart deres Polestar 2 ud i kampen mod Teslas populære model 3.

Ugen i tech: Så kom de første priser på Volvos udfordrer til Tesla model 3 / Indicier fundet i iOS 13: Apple på vej med nye AirPods / GoPro lancerer nyt kuld af kvikke action-cams / BenQ løfter sløret for 65 tommers drømmedisplay

Så kom de første priser på Volvos udfordrer til Tesla model 3 / Indicier fundet i iOS 13: Apple på vej med nye AirPods / GoPro lancerer nyt kuld af kvikke action-cams / BenQ løfter sløret for 65 tommers drømmedisplay

Så kom de første priser på Volvos udfordrer til Tesla model 3
Den svensk/kinesiske bilproducent Volvo, første rendyrkede elbil har siden annonceringen haft Tesla Model 3 i sigtekornet.

Bilen, som sælges under Polestar-mærket og hedder kort og godt Polestar 2 og bliver en en elbil med ydstyr, mål og performance der synes at matche den populære Tesla Model 3 med det store batteri og den store motor.

Ifølge seneste pressemeddelse fra selskabet, vil den europæiske pris også være konkurrencedygtig med selskabet.

Polestar 2 bliver billigst i Norge, hvor den vil få salgsdebut i juni 2020 til 469.000 norske kroner inklusive statslige tilskud, svarende til 350.000 danske kroner. I andre europæiske lande som Tyskland, Holland og Belgien veksler priserne mellem 58.800 og 59.900 euro, svarende til mellem 439.000 og 447.000 kroner herhjemme.

Polestar 2 med 402 hestekræfter og 78 kWh batteri vil blive fremstillet fra foråret 2020 efterfulgt af de første leverancer i juni 2020.

Indicier fundet i iOS: Apple på vej med nye AirPods
Det har længe svirret med rygter om, at Apples karakteristiske Airpods ville få en opdatering med aktiv støjreduktion.

Systemikoner i Apples kommende iOS 13.2 styresystem, som i øjeblikket undergår betatestning, indikerer at en ny type AirPods nu er på vej fra selskabet, skriver netmediet 9to5mac.

I system-softwaren beskrives det samtidigt, hvordan de nye fuldt trådløse headset vil få en ’fokus’-mode samt modelbetegnelsen ’B298’.

Følger det nye headset med udgivelsen af iOS 13.2 går der sandsynligvis ikke mange uger, før det nye headset præsenteres.

Apple forventes at afholde et hardware-event senere på måneden, hvor blandt andet nye Mac- og iPad-Pro modeller vil offentliggøres.

Læs også: Lækkerier til ørerne: Her er efterårets mest lovende lydnyheder

GoPro lancerer nyt kuld af kvikke action-cams
Amerikanske GoPro lancerer denne uge deres nye bud på hvordan et action-cam skal være: GoPro Hero 8 og 360-kameraet GoPro Max.

Hero 8 bygger på sin forgængeres kompakte ydre, men får i denne ombæring en stribe modulære udvidelser, som ’Display Mod’ der kan give en ekstra skærm, ’Media Mod’ der giver 3,5mm mikrofon indgang samt HDMI-udgang og ’Light Mod’ der giver ekstra belysning til optagelserne.

Videoerne optages i op til 4k60p og der tilbydes samtidig ’Hypersmooth’-stabilisering og en ny ’Cinematic’ preset.

GoPro Max tager forgængeren, 360 graders kameraet GoPro Fusion, og gør den mindre og enklere at håndtere med display for og bag samt flere muligheder for at sammenstykke vidoerne ud fra et 360 graders synsfelt.

Optagelserne foregår stadigt i 5,6K med 30 billeder per sekund, men gemmes nu automatisk som en enkel 360 video på enkelt kort, fremfor to forskellige i GoPro Fusion. Stabiliseringen er også forbedret og hedder nu ’Max Hypersmooth’.

Klik på videoen nedenunder for at få et hårdtpumpet indblik i hvordan livet med GoPro Max kan se ud.

GoPro Hero 8 og GoPro Max får debutpriser på henholdsvis 3.499 og 4.299 kroner.BenQ løfter sløret for 65 tommers drømmedisplay
Skærmspecialisten BenQ lancerer denne uge verdens første skærm til digital skiltning med Pantone Validated mærkning: SL6502K.

Skærmen strækker sig over 65 tommer og forener 4K opløsning med Pantone-valideringen som gør det muligt at gengive samtlige farver i Pantones PMS-farvesystem troværdigt.

BenQ nye display bliver en del af selskabets ’Smart Signage Series’ – en skærmserie skabt med henblik på digital skiltning.Premium
Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Interview: NNIT-boss Per Kogut har udpeget tre nøglepunkter, der beskriver selskabets første seks månender i 2020. Problemet er bare, at han kun kan kontrollere et af punkterne. Det huer ikke topchefen. "Vi er hverken i kontrol med corona eller, hvad Novo Nordisk gør, så vi er kun i kontrol med vores nye strategi," siger han.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.