Kickstart 2020 med et helt nyt job: Her er 10 fede stillinger, der er ledige lige nu

Vil du gå 2020 i møde med et nyt job? Så har vi fundet nogle spændende job, som du kan søge netop nu.

Drømmer du om at luftforandring i dit arbejdsliv? Så kan årsskiftet være en oplagt mulighed til at kickstarte din karriere med et nyt job.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af de mange super spændende stillinger, som du i øjeblikket kan finde på it-jobbank.

Vi håber, du finder noget, der frister.


SDC søger Lead Microsoft SQL Server Architect & DBA, Ballerup
Vil du være med til at designe, implementere og supportere den Microsoft SQL Server-platform, som understøtter vores vigtigste banksystem?

Så kan du blive en central person i dette område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling.

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it.

Du kommer til at arbejde sammen med dygtige arkitekter og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup.

Du vil få en stor berøringsflade med vores applikationsudviklere i Ballerup og Polen, samt vores driftsleverandør.

Du vil i alle faser være med til at understøtte den videre udvikling af SQL Server-platformen, såsom HW- og SW-arkitektur, roadmaps, design, udvikling, konfiguration, implementering, forvaltning og support.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger Sektionsleder til Operative Processer, Hvidovre
Rigspolitiets Koncern IT er i konstant udvikling, og vores arbejde med at optimere vores operative processer er ingen undtagelse.

For at styrke procesarbejdet yderligere, søger vi nu en sektionsleder til den nyoprettede Sektion for Operative Processer.

Det er stillingen til dig, der ønsker at sætte dit præg på en ny sektion, og som er stærk i ITIL-processer, forandringsledelse, kommunikation og relationer.

Du er sektionsleder for 10 dedikerede medarbejdere. Du har med din ledelsesstil fokus på en proaktiv tilgang således, at vi i sektionen er på forkant med opgaveløsningen.

Du involverer og motiverer medarbejderne, når der opstår udfordringer og støtter dem i det, de har brug for, hvad enten der er tale om faglig eller personlig sparring.

Du refererer til centerchefen i Center for Drift og indgår i centerets ledergruppe. Du bidrager til et frugtbart og konstruktivt samarbejde i centerledelsen, ligesom du har et tæt samarbejde med andre sektioner og centre.

Læs hele annoncen her.

Sentia søger IT Service Manager, Århus, Odense eller Herlev:
Vil du være med på rejsen i en it-virksomhed i hurtig vækst?

Så er du måske vores nye IT service manager?

Vores kompetente teams, vores løsninger og samlede viden giver os mandatet til at være eksperten, der går forrest.

Vi har forretningsforståelsen og er i stand til at udpege de branchespecifikke udfordringer.

Vi har den tekniske og strategiske indsigt til at transformere virksomheder.

Vi er en virksomhed i hastig vækst, med mange spændende kunder og over 200 dygtige kolleger.

Vi søger en IT service manager, der kan tage ansvar, er god til at holde mange bolde i luften, som kan se sig selv i en it-virksomhed med sunde værdier, professionelle og humoristiske kolleger samt sociale aktiviteter.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger Product owner, Vejle
Til et af vores agile teams søger vi en erfaren product owner.

Vi forventer at du har udarbejdet produktvisoner og ved, hvad en vision og det at sætte retning for et agilt team betyder.

Som product owner skal du repræsentere forretningen, samt via business cases sikre beslutning og igangsætning af de mest værdiskabende forretningsmæssige behov, herunder at sætte rammer for og optimere ROI.

Du får ansvaret for en backlog, som du i samarbejde med et udviklingsteam skal sikre løbende bearbejdning af.

Du vil kunne søge forretningsmæssig og faglig sparring hos vores øvrige medarbejdere i produktteamet.

Hver product owner har ansvaret for en delmængde af produktet (fire teams) og tilsammen udgør deres product backlogs hele produktet.

Det vil derfor været en fordel – ikke et krav, hvis du kender til forretningsområdet - boligadministration.

Vi forventer, at du har den nødvendige uddannelse, der skal til for at videreudvikle et forretningsmæssigt godt produkt.

Læs hele annoncen her.

HK søger Udviklings- og digitaliseringschef, København
Vil du præge udviklingen i et af Danmarks største fagforbund?

HK Danmark søger en ny udviklings- og digitaliseringschef, der i et nyoprettet center sammen med 50 dygtige og engagerede medarbejdere vil være med til at identificere og udvikle nye ydelser, der retter sig til vores medlemmer – og vil gå forrest med udviklingstiltag på de indre linjer.

Du indgår i forbundets ledelsesgruppe og bliver bl.a. formand for vores Digitale Ledelsesforum.

Du er en leder, der har et godt kendskab til forretningsdrift – måske fra en fagforening eller A-kasse, men erfaringen kan også komme andre steder fra. Du er en ambitiøs, modig og visionær holdspiller, som trives med de logikker, der findes i en politisk styret organisation.

Læs hele annoncen her.

Cortex Consult søger netværksspecialist, Valby
Vi søger til vores kontor i Valby en ambitiøs og dygtig netværksspecialist, som brænder for at levere gode og stabile løsninger i store og komplekse infrastrukturmiljøer til gavn for vores kunder.

Du bliver en del af et yderst velfungerende og professionelt team af netværksspecialister og en del af vores projekt- og konsulentorganisation, der udarbejder og leverer serviceydelser til nogle af vores største private og offentlige kunders it-platform.

Du bliver desuden en del af vores Core Services-vagtordning (pt. ca. 3 uger/år).

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m.

Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, frihed under ansvar, gode kollegaer, en uformel og venskabelig omgangstone, godt humør/humoristisk sans, betalt efteruddannelse/certificering samt mulighed for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid.

Læs hele annoncen her.

PA Consulting Group søger Management konsulenter til AI & new tech, København
Brænder du for at omsætte kompleks data til værdifuld viden? Har du flair for artificial intelligence, og besidder du stærke analytiske evner? Så er det måske dig, vi leder efter til vores AI & Tech-team i København.

Din hverdag vil være præget af projekter, der varierer i forhold til varighed, kundens størrelse, brancher og sektorer.

Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer fra hele PA, såvel som med kundens teams og leverandører, når du leverer komplekse og udfordrende projekter. Det er derfor vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner.

Du vil få mulighed for at drive udviklingen af machine learning-modeller og sætte dem i produktion i en bred række miljøer. Stillingen vil give dig en stejl læringskurve, hvor du bliver udfordret allerede fra din første arbejdsdag.

Læs hele annoncen her.

NaviPartner søger sales executive, København
Salg af 360* graders omnichannel løsninger til detailhandel og forlystelser

Du kender detailhandel, har flair for it og ønsker at blive en af Danmarks bedste til at sælge IT til detailhandel i form af ERP, POS, e-handel og fulde OMNI-channel-løsninger til ambitiøse detaillister i Europa.

Hvis du allerede er startet din rejse mod at blive en af Danmarks bedste it-sælgere vil det kun være en fordel.

NaviPartner er et ambitiøst softwarehus, der arbejder efter en ambition om at anvende den nyeste teknologi til at IT-understøtte vores kunders forretning for at give dem unikke konkurrencefordele. – og træne vores medarbejdere så de har den bedst mulige viden om, hvordan vi sammen med kunden kan forstå deres udfordringer- og ambitioner og skabe det it-miljø, der giver kunden størst værdi.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger Dygtig og dedikeret frontend-udvikler, Århus
Vi søger dig, der ligesom os brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer.

Du har styr på det nyeste og har indgående kendskab til de forskellige browsere og mobile devices. Derudover har du erfaring med modellering og data driven views – fx. fra React, Vue el. lign.

Sammen med et team af dygtige backend-udviklere, User Experience-konsulenter, digitale designere og projektledere fokuserer du på implementeringen af frontenden på store forretningskritiske e-handelsløsninger til ambitiøse virksomheder.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Vi har ingen chefer, der skal godkende de gode idéer, før de præsenteres for kunden, og alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Læs hele annoncen her.

Alumeco A/S søger SAP ABAP-udvikler, Odense
Alumeco Gruppen har en digital strategi, der indebærer øget fokus på e-commerce og EDI integration m.m., samt cloud-tjenester som f.eks. Cloud for Customer og Fiori.

Dette bygger på en meget velfungerende ERP-platform baseret på SAP ECC med en SAP HANA-database. På sigt vil dette kræve opgradering til SAP S/4 HANA, og vi har derfor behov for at udvide vores interne SAP-ressourcer, som i dag omfatter SAP Basis, ABAP-udvikling samt customizing, og vi håber det lyder som noget for dig!

Du har en relevant it-baggrund og minimum et par års erfaring med udvikling af applikationer i SAP indenfor ABAP og generel viden om SAP udviklingsværktøjer som f.eks. ABAP, ABAP Dynpro, Web-Dynpro til ABAP, Smartforms etc.

Hvis du også har erfaring med SAP customizing indenfor f.eks. SD, MM, PP, WM eller FI-CO samt forståelse for forretningslogikken i SAP, vil dette være en fordel.

Læs hele annoncen her.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger, der matcher dine kompetencer.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Flere artikler om Job & Karriere

Har du sort bælte i it-projektledelse? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på jagt efter et projektlederjob? Vi har fundet en række spændende stillinger i både og Øst- og Vestdanmark, som du kan søge med det samme.

10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Danske virksomheder tørster efter it-sikkerhedsfolk: Her er ni sikkerheds-stillinger, der er ledige netop nu
Her er 12 spændende job, der netop nu er ledige hos blandt andet Pandora, Jyske Bank og DSV
10 spændende it-leder job: Lige nu er der ledige stillinger hos PET, Danske Spil og Netcompany

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?