Artikel top billede

Sådan opruster Mobilepay mod tech-giganterne: Vil tilbyde nye services i 2020

Danske Mobilepay har sat en ny retning. Nu vil selskabet begynde at tilbyde andre services, der ligger udover mobilbetaling. Det sker for at holde de amerikanske tech-giganter for døren

I fremtiden skal Mobilepay levere flere ydelser end den rene mobilbetaling.

Det sker for at holde de amerikanske tech-giganter som Apple, Google og Facebook på afstand, der alle forsøger at sætte sig på markedet for mobilbetalinger.

Sådan lyder udmeldingen fra Mobilepays nye direktør, Claus Bunkenborg, der for nyligt overtog stillingen fra Mark Wraa-Hansen.

Det skriver Børsen.

"Vi har forudsætningerne for at skabe værdi her, da vi kan skabe forbindelse mellem stort set alle voksne danskere og stort set alle danske virksomheder," siger han til mediet.

Mobilepay har i dag 4,1 millioner privatkunder og 14.000 webshops og butikker på kundelisten.

Læs også: MobilePay opnår milepæl: Danskerne har overført mere end 100 milliarder kroner i 2019

De nye initiativer vil allerede søsættes i 2020, lyder det fra direktøren, der dog ikke fortæller hvilke konkrete services, der vil udrulles.

Han nævner dog, at Mobilepay i Finland allerede har udarbejdet loyalitetsprogrammer med to af de største finske supermarkedskæder, hvor man kan lægge sit medlemskort ind i Mobilepay.

I øjeblikket ser det ud til, at Mobilepay overhales af Apple Pay som den foretrukne betalingsform i fysiske butikker, mens Mobilepay fastholder førertrøjen på webshops, skriver Børsen.

Læs også: Mobilepay-topchef stopper efter seks år på posten - hans afløser er allerede fundet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere