Sådan opruster Mobilepay mod tech-giganterne: Vil tilbyde nye services i 2020

Danske Mobilepay har sat en ny retning. Nu vil selskabet begynde at tilbyde andre services, der ligger udover mobilbetaling. Det sker for at holde de amerikanske tech-giganter for døren

I fremtiden skal Mobilepay levere flere ydelser end den rene mobilbetaling.

Det sker for at holde de amerikanske tech-giganter som Apple, Google og Facebook på afstand, der alle forsøger at sætte sig på markedet for mobilbetalinger.

Sådan lyder udmeldingen fra Mobilepays nye direktør, Claus Bunkenborg, der for nyligt overtog stillingen fra Mark Wraa-Hansen.

Det skriver Børsen.

"Vi har forudsætningerne for at skabe værdi her, da vi kan skabe forbindelse mellem stort set alle voksne danskere og stort set alle danske virksomheder," siger han til mediet.

Mobilepay har i dag 4,1 millioner privatkunder og 14.000 webshops og butikker på kundelisten.

Læs også: MobilePay opnår milepæl: Danskerne har overført mere end 100 milliarder kroner i 2019

De nye initiativer vil allerede søsættes i 2020, lyder det fra direktøren, der dog ikke fortæller hvilke konkrete services, der vil udrulles.

Han nævner dog, at Mobilepay i Finland allerede har udarbejdet loyalitetsprogrammer med to af de største finske supermarkedskæder, hvor man kan lægge sit medlemskort ind i Mobilepay.

I øjeblikket ser det ud til, at Mobilepay overhales af Apple Pay som den foretrukne betalingsform i fysiske butikker, mens Mobilepay fastholder førertrøjen på webshops, skriver Børsen.

Læs også: Mobilepay-topchef stopper efter seks år på posten - hans afløser er allerede fundet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Den store test: Configurable Business Documents vs. SSRS og Lasernet
3 Output Management løsninger i direkte sammenligning. Vi har sat markedets 3 mest populære dokumenthåndteringsværktøjer under lup og vurderet bl.a. anvendelsesområder, muligheder og begrænsninger for hver løsning. Whitepaperet giver dig et overblik over forskellige muligheder indenfor implementering, design, udvikling og vedligeholdelse af eksterne ERP business documenter i Microsoft Dynamics 365 til Finance & Operations.