Sådan opruster Mobilepay mod tech-giganterne: Vil tilbyde nye services i 2020

Danske Mobilepay har sat en ny retning. Nu vil selskabet begynde at tilbyde andre services, der ligger udover mobilbetaling. Det sker for at holde de amerikanske tech-giganter for døren

I fremtiden skal Mobilepay levere flere ydelser end den rene mobilbetaling.

Det sker for at holde de amerikanske tech-giganter som Apple, Google og Facebook på afstand, der alle forsøger at sætte sig på markedet for mobilbetalinger.

Sådan lyder udmeldingen fra Mobilepays nye direktør, Claus Bunkenborg, der for nyligt overtog stillingen fra Mark Wraa-Hansen.

Det skriver Børsen.

"Vi har forudsætningerne for at skabe værdi her, da vi kan skabe forbindelse mellem stort set alle voksne danskere og stort set alle danske virksomheder," siger han til mediet.

Mobilepay har i dag 4,1 millioner privatkunder og 14.000 webshops og butikker på kundelisten.

Læs også: MobilePay opnår milepæl: Danskerne har overført mere end 100 milliarder kroner i 2019

De nye initiativer vil allerede søsættes i 2020, lyder det fra direktøren, der dog ikke fortæller hvilke konkrete services, der vil udrulles.

Han nævner dog, at Mobilepay i Finland allerede har udarbejdet loyalitetsprogrammer med to af de største finske supermarkedskæder, hvor man kan lægge sit medlemskort ind i Mobilepay.

I øjeblikket ser det ud til, at Mobilepay overhales af Apple Pay som den foretrukne betalingsform i fysiske butikker, mens Mobilepay fastholder førertrøjen på webshops, skriver Børsen.

Læs også: Mobilepay-topchef stopper efter seks år på posten - hans afløser er allerede fundet


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Det skal dit endpoint detection and response-system kunne
EDR, eller endpoint detection and response, lovede egentlig bedre it-sikkerhed og bedre overblik. Men resultaterne er ikke helt overbevisende. I dette whitepaper kan du læse om nogle af begrundelserne for, at traditionel EDR kan drille – blandt andet et systemerne kæmper med manglende integration af data fra andre kilder. Samtidig får du i dette whitepaper en checkliste for, hvad du kan forvente at dit endpoint detection and response-system skal kunne samt en række relevante use cases.