Artikel top billede

(Foto: Photo by Climate KIC on Unsplash)

Er du projektleder? Så har vi fundet 10 fede job til dig, der er ledige lige nu

Hvis du er it-projektleder og på jagt efter et nyt job, så læs med her.

I denne uge har vi fokus på projektleder stillinger i Danmark. Du kan se et bredt udvalg nedenfor.

Hver uge vil du kunne se friske stillinger med forskellige temaer, for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Programleder til en af Danmarks største netværkskontrakter, Storkøbenhavn

Til en af Danmarks største netværkskontrakter

Kan du udvikle samarbejdet med en af Danmarks største netværkskunder, i et program med 15 løbende projekter og en leveranceorganisation med 45 medarbejdere?

Som programleder bliver din hovedopgave at bygge bro mellem kunden og virksomheden, og du er nøglepersonen i forhold til leverancen. Med udgangspunkt i en dyb forståelse af kundens behov sikrer du en konstruktiv dialog med kundens forskellige interessenter.

Dette omfatter en løbende forventningsafstemning om indeholdte ydelser og ekstraarbejder, samt nye projekter og ikke mindst prioritering i forhold til ændringer.

Internt i din egen organisation sikrer du videndeling, ligesom du eksekverer i forhold til dine aftaler med kunden.

Læs hele annoncen her.

Miljøstyrelsen søger dygtig it-projektleder til innovationsprogrammet Jump, Odense

Vil du være en del af en af Danmarks bedste og mest nytænkende innovationsenheder?

Er du nysgerrig, og er du god til at få tingene til at ske? Brænder du for at udnytte potentialerne ved kunstig intelligens og ny teknologi på miljøområdet?

Så er det her hos os, du får chancen for at flytte grænser og udvikle løsninger i verdensklasse inden for miljø- og naturområdet.

Vi har alle typer af digitaliseringsprojekter, men vi står og mangler en agil og dynamisk it-projektleder, der kan hjælpe os med at udnytte de mange spændende muligheder, vi har.

Jump-programmet er forankret under Organisation og Digitalisering, der består af to kontorchefer, fem funktionsledere og 70 medarbejdere.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger agil it-projektleder, Frederiksberg

Vi er et full stack-team, der lige nu udvikler en digital indberetningsløsning til deleøkonomiske platforme, der gør det lettere at være virksomhed i deleøkonomien, mere attraktivt at være forbruger samtidigt med, at en korrekt skattebetaling sikres.

Til dette team søger vi en projektleder.

Projekt Deleøkonomi er godt i gang med at udvikle den kommende indberetningsløsning.

Dine opgaver vil være at sikre, at projektet kommer godt i mål og går i drift på en ordentlig måde. På længere sigt vil du blive koblet på nye projekter, hvor du vil være med helt fra projektets tidlige stadier.

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt, fagligt niveau og interessante, samfundskritiske projekter.

Som medarbejder kan du se frem til at arbejde i et rummeligt, ambitiøst og sjovt kontor med masser af personligheder og fagligheder, der arbejder tæt sammen på tværs.

Læs hele annoncen her.

Danmarks Nationalbank søger it-projektleder, København

Vil du være med til at modernisere Nationalbanken som digital arbejdsplads, understøtte husets kerneforretning, blandt andet i forhold til bankerne, og højne sikkerhedsniveauet på tværs af vores it-platforme?

I Nationalbanken kigger vi ind i en spændende portefølje af projekter for de kommende år.

Til det formål søger vi en projektleder, der kan eksekvere alsidigt på porteføljens projekter (nogle gange ét, andre gange flere afhængig af størrelse og kompleksitet).

Det forudsætter en stærk projektlederfaglighed kombineret med en dokumenteret erfaring med at skabe forretningsværdi gennem udvikling af nye it-løsninger og systemer.

Stillingen er placeret i Virksomhedsservice, Strategi og Økonomi, hvor du bliver en del af et erfarent projektlederteam, som står i spidsen for Nationalbankens strategiske projekter. Teamets fornemste opgave er at levere værdi til husets forretning.

Læs hele annoncen her.

Aarhus kommune søger it-projektleder og Aarhus

Er du dygtig til at planlægge, koordinere, kommunikere og eksekvere i dine projekter? Så vil vi meget gerne tale med dig. Vi tilbyder et spændende job i en af de mest innovative it-afdelinger i den offentlige sektor.

Vi søger en it-projektleder, som scorer højt på at styre sine projekter i mål – uanset om det handler om en lille ”koordineringsopgave” eller et stort projekt af mange måneders varighed.

Du vil også få ansvar for at udarbejde analyser og lave beslutningsgrundlag til ledelsen.

Aarhus Kommune er i gang med en omfattende digitalisering, og du vil derfor blive involveret i en lang række projekter, som går på tværs af alle hele organisationen.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger programleder til Klinisk It i relation til Nyt OUH, Odense

Motiveres du af at have en central og vigtig rolle i it-implementeringsprojekter på et af Danmarks største hospitaler, er jobbet en attraktiv karrieremulighed for dig.

Du skal sammen med leverandører, projektmedarbejdere, konsulenter og klinikere sikre programmernes fremdrift indadtil, men dit hovedfokus bliver på styring, koordinering og samarbejde mellem it-projekterne.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med reference til funktionslederen for funktionsområdet Udvikling.

Nyt OUH-projekterne løses i et samarbejde mellem funktionsområderne i Klinisk IT og Nyt OUH projektorganisationen. Programlederen har ikke personaleansvar.

Læs hele annoncen her.

Evida søger senior projektleder, Viborg

Har du taget på store it-projekter og sejler dem sikkert i havn? Står du fast i høj sø og mister ikke horisonten af syne?

Så er stillingen som ’styrmand’ på it-projekter hos Evida et job, du skulle tage at søge.

Evida er som nyfusioneret virksomhed i fuld gang med at opbygge sin forretningsmodel. Sammen med dine kolleger i It Kundeleverancer er du med til at drive forretningsudviklingen ud fra et digitalt og teknologisk perspektiv.

Du får en central rolle i sammen med forretningen at omsætte strategi til projektaktiviteter.

Det er dit ansvar at facilitere og drive projekter igennem alle faser fra analyse til implementering på tværs af Evida og sørge for den forretningsmæssige forankring af ændringer i it-landskabet.

Det gør du som det naturligste i verden med udgangspunkt i dine kunder – forretningens – behov og ønsker.

Læs hele annoncen her.

Novicell søger it-projektleder, København

Har du forretningsforståelse, og kan du sikre en god kundeoplevelse gennem klar forventningsafstemning og god dialog med både kunde og kolleger og gøre det, på en måde så projektet lykkes til tiden?

Så har du mulighed for at gøre det i samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste it-eksperter og for - synes vi - nogle af de mest spændende brands i Danmark.

I tæt samarbejde med dit udviklingsteam og med støtte fra erfarne sælgere bliver det din primære opgave at sikre projektplanlægningen og styre webudviklingsprojektet fra start til slut.

Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kundens og fra det tekniske perspektiv og bevare overblikket uden at miste fokus på de vigtige detaljer.

Flere års erfaring med teknisk it-projektledelse på leverandørsiden af projekterne og måske en baggrund som udvikler og/eller softwarearkitekt er en fordel.

Læs hele annoncen her.

Human Point Recruitment søger digital project manager til Responsive, København

Er du en struktureret, kvalitetsbevidst og teknisk ildsjæl, der elsker projektledelse? Brænder du for at udvikle digitale customer experience-løsninger, hvor strategi, kreativitet, data og teknologi går op i en højere enhed? Og vil du være en del af Responsive rivende udvikling? Så er det dig vi leder efter!

Som teknisk projektleder vil du stå i spidsen, for at drive og styre nogle af Responsives mest spændende og udfordrende projekter.

Du får det overordnede ansvar for at projektet når i mål og bliver en succes.

Din tekniske indsigt sikrer at du håndterer den tekniske kompleksitet og din erfaring med kommunikation hjælper dig til at sikre kunden en stærk kreativ løsning.

På hvert projekt vil du stå i spidsen for et dygtigt team af tekniske og kreative specialister, hvor din opgave er at sikre at projektet kommer 110 procent i mål.

Læs hele annoncen her.

Udlændinge- Og Integrationsministeriet søger IT-projektledere, København K

Brænder du for it-projektledelse, og vil du være en del af et stærkt, projektfagligt team?

Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger et antal projektledere til Koncern It’s projektkontor.

Som projektleder kommer du til at indgå i et projektlederteam med reference til projektchefen, og du vil derudover skulle arbejde tæt sammen med både forretningen, øvrige medarbejdere i Koncern It og eksterne leverandører.

Du vil, i samarbejde med projektchefen og de andre projektledere, få mulighed for at præge hverdagen og de arbejdsprocesser, projekterne ledes i. I teamet sætter vi faglig sparring og hjælp højt, så vi får bedst muligt udbytte af vores fælles viden.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, med flere års erfaring som it-projektleder, brænder for dit arbejde og udstråler en passion for at levere en god arbejdsindsats.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank. Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu

Når du har muligheden for at lande et it-job hos Novo Nordisk, eller i ni andre spændende virksomheder.

Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu
Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu