Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: André Rogaczewski står til at blive en af landets tungeste / Nick Hækkerup i åbent samråd om teledata-sagen / ESL-foreningen runder 30 år

André Rogaczewski står til at blive en af landets tungeste. Nick Hækkerup i åbent samråd om teledata-sagen. ESL-foreningen runder 30 år. Ballade om tele-kæmpefusion fortsætter.

Godmorgen og velkommen til torsdagens udgave af Computerworlds morgen-briefing, der i dag er sammensat af Dan Jensen.

André Rogaczewski står til at blive en af landets tungeste

Netcompanys topchef, André Rogaczewski, vil inden for nogle få år lande nogle af de tungeste bestyrelsesposter i Danmark, vurderer headhunter Ole D. Ingvardsen fra Ingvardsen Partners i Børsen.

Headhunteren peger i avisen på, at André Rogaczewski har bevist, at han kan få virksomheder til at vokse. Og så kommer han med en ‘særdeles eftertragtet digital baggrund,’ mener headhunteren.

“Hans bestyrelsesfundament er bredt i øjeblikket. Derfor vil vi se, at han kommer til at luge ud og koncentrere sin eksterne indsats,” siger han til avisen.

Nick Hækkerup i åbent samråd om teledata-sagen

Justitsminister Nick Hækkeriup (S) skal om nogle timer i åbent samråd om sagen om de mangelfulde teledata fra politiet, som er blevet anvendt i danske retssager.

Her skal han overfor Folketingets retsudvalg blandt andet forklare, hvornår han mener, at offentligheden burde have været orienteret om de mangelfulde data.

Samrådet er en fortsættelse af et tidligere samråd, der fandt sted 28. november i fjor om samme emne.

Samrådet begynder klokken 10:15 og transmitteres direkte på internettet.

Hvis du vil følge med, kan du finde transmissionen her.

ESL-foreningen runder 30 år

Den danske it-sikkerhedssammenslutning ESL Foreningen er Danmarks måske ældste af slagsen.

Foreningen markerer nu, at den har rundet de 30 år, og det markeres med en reception i morgen fredag hos IDA på Kalvebod Brygge i København.

ESL - ‘Foreningen af Examinerede IT-sikkerhedsledere’ - blev stiftet i december 1999 og står bag en række kurser og uddannelser med fokus på it-sikkerhed. Det sker i samarbejde med Ezenta.

Ballade om tele-kæmpefusion fortsætter

Balladen om kæmpefusionen mellem de to amerikanske telegiganter T-Mobile US og Sprint Corp fortsætter.

En række amerikanske stater - der tæller New York og Californien - har sagsøgt selskaberne i et forsøg på at stoppe fusionen, og de argumenterede onsdag i retten for, at en fusion vil føre til højere priser for forbrugerne.

Det afviser de to teleselskaber. De bedyrer, at en fusion netop vil gøre dem i stand til at udfordre de to dominerende teleudbydere, Verizon og AT&T på priserne.

De to selskaber har arbejdet med ideen om at fusionere i mere end 10 år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere