Artikel top billede

(Foto: Marten Bjork, Unsplash)

Her er 12 spændende job, der netop nu er ledige hos blandt andet Pandora, Jyske Bank og DSV

Vi har fundet 12 spændende job, der netop nu er ledige hos hos en række store danske virksomheder.

I denne uge har vi fundet 12 spændende job, der netop nu er ledige i en række store danske virksomheder.

Hver uge vil du kunne i disse spalte kunne se friske stillinger med forskellige temaer, som for eksempel branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Jyske Bank søger stærk product owner for udviklingsplatforme, Lyngby

Brænder du for at skabe en udviklingsplatform, der understøtter en udviklingskultur med et DevOps mindset for over 20 agile udviklingsteams?

Som product owner i teamet er dine primære kunder udviklerne.

Produktet er en udviklingsplatform og service, som understøtter de enkelte teams i at arbejde agilt og sikre, at de kan tage ansvar for applikationen fra analyse til overvågning i produktion.

Du vil også blive inddraget i den faglige sparring til vores driftsstøtte team, hvor der sikres support, og fokus er den stabile drift af realkredittens platforme.

Driften sikres i samarbejde med JN Data og Bankdata. Der er tale om mainframe og flere andre platforme.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra Jyske Bank her.

TV2 søger Linux-administrator til Operation Center, Odense

Brænder du for Linux, automatisering, overvågning og drift?

Vi søger en driftsspecialist med hovedfokus på Linux til vores kontor i Odense. Det kan være, du arbejder med Redhat, Ubuntu eller Debian? Eller det kan måske være, at du har erfaring med opsætning af automatiseret overvågning?

Måske har du stiftet bekendtskab med container administration og orkestreringsværktøjer? Uanset hvad så trives du i en kommandolinie, du kender forskellen på en snurretop og htop, og så ved du hvorfor alle linuxversioner er .04 eller .10.

Hvis ovenstående lyder som om det kunne være dig, så er du muligvis det helt rigtige match.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra TV2 her.

Pandora søger product manager, advanced analytics, København

Are you passionate about technology platforms? Do you want to build a state-of-the-art analytics platform to support a full range of internal and external value chains in the world’s biggest jewellery brand? Then we have a position for you.

In this role, you will join an extended team of Data Scientists, Machine Learning Engineers, Data Engineers and other SME’s from across Pandora to shape and build the foundation for our Advanced Analytics capabilities.

You will define the Advanced Analytics Strategy globally and be the primary interface for key business and technology stakeholders for the domain.

Læs hele annoncen her - eller se flere stillinger fra Pandora her.

Forsvaret søger it-specialist / systemadministrator til Danmarks måske mest atypiske it-arbejdsplads, Hvidovre

Er du en teamplayer, brænder du for at udvikle dit speciale og for at lære nye ting? Så er du måske vores nye it-specialist eller systemadministrator.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer med en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause.

På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og relevante udfordringer.

Vi arbejder primært med Microsoft server OS. Der benyttes powershell scripts hvor det giver mening.

Vi bruger SCOM til at have overblikket over status på infrastrukturen. Du kommer til at være en del af teamet som står for drift/udvikling/design af server/infrastruktur i eksisterende og nye miljøer samt implementering i disse.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra Forsvaret her.

SDC søger Project Portfolio Manager, Ballerup

Som vores nye project portfolio manager, søger vi dig, som vil være med til at skabe værdi for SDC og PMO, dig som bidrager med initiativ og positiv energi.

I PMO er vi i en spændende periode, hvor vi er i gang med videreudvikling af agil projekt- og porteføljestyring, og det skal du være en del af.

I PMO er vi ansvarlig for projekt, program og portefølje governance for alle projekter. Vi håndterer også porteføljerapportering, udvikling og drift af vores projektledelsessystemer, såvel som processer og metoder, projektsupport til projektledere samt strategisk porteføljestyring.

Opgaverne spænder bredt, og der vil være større og mindre opgaver af forskellig karakter. Vigtigst er dog, at du tager ansvar og alle opgaver lige seriøst og leverer med kvalitet.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra SDC her.

DSV søger Manager for our IAM & AD Gover-nan¬ce team, Hedehusene

Would you like to lead the team who are technically responsible for DSV’s Identity & Access Management solutions and Active Directory Governance, working in close collaboration with stakeholders and business process owners across DSV?

Your new desk is placed at our headquarters in Hedehusene, within Global it. From here, you will lead the IAM and AD Governance team.

Like other it teams in the department, your team of 4 is international, with 2 members based in Denmark and 2 in Switzerland. Together, we make sure that all the IAM and AD processes for DSV on a global scale are well-managed and running smoothly.

In this role, you take responsibility for developing and managing the IAM tool and driving the road map forward. You will also be responsible for AD Governance, ensuring it is maintained and enforced in all areas.
Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra DSV her.

Danske spil søger UI-webdesigner med stærke UX-kompetencer, Brøndby

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud.

Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en UI Web Designer, der vil være med på holdet.

User Journey-teamet er et ti mand stort team, der har ansvaret for at drive Danske Spils digitale kanaler: apps, mobil, tablet og desktop. Vi er en del af afdelingen Digitalt Salg, der består af et stærkt hold af specialister inden for bl.a. eCommerce, UX-design, Web Analytics og SEO.

Vi forventer, at du kan arbejde kreativt med at udvikle brugercentreret design til både app og web og har erfaring fra kommercielle platforme.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra Danske Spil her.

BEC søger Business consultant, Roskilde

We are looking for a new colleague who has experience with the implementation of customer due diligence. Do you feel comfortable managing the dialogue between internal and external stakeholders? Then it might be you we are looking for.

As a business consultant, you will be a part of one of the highest priorities in BEC, the Financial Crime Program. The program shall deliver IT solutions for the future. We must support our customer by building secure technology that prevents and detect potential financial crime (AML & fraud).

Your daily tasks will be to analyze and develop process-related KYC to secure compliance and make sure the process is well-documented and well-implemented.

You will be joining the AML Department with 34 employees, and we have an excellent mix of academics and bankers. Most of us are in Roskilde, and some in Warsaw.

Læs hele annoncen her- eller se flere annoncer fra BEC her.

Statens IT søger Serviceminded og løsningsorienteret it-supportere til Servicedesk, Ballerup

Til vores kompetente og servicemindede team af medarbejdere i Servicedesk, søger vi nye to kolleger. En tidsbegrænset og en fast stilling, til ansættelse snarest muligt.

Du har lyst og evnen til at være med til at gøre en forskel for ca. 26.000 ansatte i staten ved at levere en professionel, kompetent og serviceminded it-support. Du har et stort servicegén og motiveres af kontakt til mange mennesker i løbet af dagen. Du kan varetage mange forskellige typer it-support opgaver, arbejde i et højt tempo og samtidig bevare fokus.

Du har et veludviklet servicegen og motiveres af kontakt med mange mennesker i løbet af en dag. Du bevarer roen og overblikket - også selvom dagen tager en anden drejning end først forventet.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra Statens IT her.

Region Hovedstaden søger dygtig sikkerhedskonsulent med erfaring indenfor cybersikkerhed, København

Vil du være med til at sætte rammerne for cyber- og it-sikkerhed i landets største region?

Den øgede digitalisering af sundhedsvæsenet forandrer ikke kun It-organisationens rolle, men også hele sikkerhedsområdet. Til regionens centrale sektion for operationel sikkerhed søger vi en dygtig konsulent med erfaring for at omsætte anbefalinger på området til handling.

Som sikkerhedskonsulent i vores operationel sikkerhedsteam (OpSik) kommer du primært til at arbejde med opgaver, der omfatter It-sikkerheds

Review af forvaltningens systemer, konsolidering af logningsmiljøer, facilitering og anbefaling af It-sikkerhedsmæssige tiltag, der bidrager til at indtænke sikkerhed og compliance på relevante områder.

På operationelt plan har du ansvaret for at vurdere trusselsbilleder, generel risikovurdering samt have overblik og koordinere It-sikkerhedsmæssige aktiviteter.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra Region Hovedstaden her.

ATP søger transition manager til it, Allerød

Har du erfaring med Change og Release Management? Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive it-arbejdsplads? Så er du den transition manger, vi søger i vores it-organisation, der vækster.

Skaber du enkle løsninger?

Service Transition er en del af It Service Management i ATP’s it-organisation. Vi er ti dygtige og engagerede medarbejdere, der lige nu leder efter en ny kollega til vores team.

Vi er på udkig efter dig, der har lyst til at bidrage til driften og udviklingen af processer og arbejdsgange inden for Change og Release Management. Dig, der kan lide at skabe enkle løsninger, kan overskue flere komplekse problemstillinger.

Læs hele annoncen her - eller se flere annoncer fra ATP her.

EG søger Release & Facility Management Manager, Ballerup

Brænder du for leverancestyring og planlægning, og har du evnerne og gennemslagskraften til at sætte dig for bordenden og bidrage til at sikre løbende it-leverancekvalitet?

Så er det måske lige dig, vi søger til vores Release & Facility Management team i EG Ballerup.

Som vores nye release manager får du mulighed for at sætte dit klare aftryk på vores fremtidige Release og Facility Management aktiviteter. Du får det daglige operationelle ansvar for at planlægge og koordinere release, test og facility management-processer i EG Utility. I første omgang i en enkel Business Unit, men på sigt vil du stå i spidsen for implementeringen af en releasemanagementproces på tværs af hele EG Utility.

Du bliver også den daglig leder af et team på fem dygtige og ambitiøse medarbejdere, som er passionerede omkring at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder på tværs af forsyningssektoren.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank. Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

På jagt efter et nyt it-job - søg en af disse 10 stillinger

Et af disse 10 job-opslag kan gemme på dit næste drømmejob. Få overblikket her.

På jagt efter et it-job? Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge nu
Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Her er 10 friske it-stillinger, som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig - få overblikket over dem her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu