Artikel top billede

Ny formand for Nordic Eye afblæser gennemgang af omstridte bilag

Den nye formand for venturefonden Nordic Eye afblæser granskning af selskabets administrationsselskab. Det giver ‘ikke mening’ at gennemgå bilagene.

Den nye bestyrelsesformand for Peter Warnøes omstridte venturefond, Nordic Eye, afblæser granskningen af selskabets administrationsselskab.

Det sker blot godt en måned efter, at fondens generalforsamling besluttede, at der skulle foretages en gennemgang, skriver Børsen.

Den nye formand, Niklas Holck, sidder i bestyrelsen sammen med Peter Warnøe og Michael Tandrup. Sagen omhandler ikke mindst Peter Warnøes påståede bilagsfusk.

Det kan du læse mere om her: Peter Warnøes problemer med bilag rammer Nordic Eye-aftale på 750 millioner kroner

Niklas Holck meddeler i følge Børsen til Nordic Eyes 170 investorer, at der ikke er tegn på hverken systematisk snyd eller overforbrug.

"Det giver derfor ikke mening at bruge et eksorbitant ikke-budgetteret beløb (der estimeret vil kunne komme til at koste flere millioner) og tid på en granskning, der ikke kun vil komme til at genere en masse af Nordic Eyes samarbejdspartnere, men også forsinke vores årsregnskab,” skriver han.

Læs også:

Peter Warnøe smider medstifter Lars Tvede ud af venturefonden Nordic Eye efter bitter magtkamp

Professor langer ud efter Peter Warnøes udnævnelse af ny bestyrelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere