Artikel top billede

Ny formand for Nordic Eye afblæser gennemgang af omstridte bilag

Den nye formand for venturefonden Nordic Eye afblæser granskning af selskabets administrationsselskab. Det giver ‘ikke mening’ at gennemgå bilagene.

Den nye bestyrelsesformand for Peter Warnøes omstridte venturefond, Nordic Eye, afblæser granskningen af selskabets administrationsselskab.

Det sker blot godt en måned efter, at fondens generalforsamling besluttede, at der skulle foretages en gennemgang, skriver Børsen.

Den nye formand, Niklas Holck, sidder i bestyrelsen sammen med Peter Warnøe og Michael Tandrup. Sagen omhandler ikke mindst Peter Warnøes påståede bilagsfusk.

Det kan du læse mere om her: Peter Warnøes problemer med bilag rammer Nordic Eye-aftale på 750 millioner kroner

Niklas Holck meddeler i følge Børsen til Nordic Eyes 170 investorer, at der ikke er tegn på hverken systematisk snyd eller overforbrug.

"Det giver derfor ikke mening at bruge et eksorbitant ikke-budgetteret beløb (der estimeret vil kunne komme til at koste flere millioner) og tid på en granskning, der ikke kun vil komme til at genere en masse af Nordic Eyes samarbejdspartnere, men også forsinke vores årsregnskab,” skriver han.

Læs også:

Peter Warnøe smider medstifter Lars Tvede ud af venturefonden Nordic Eye efter bitter magtkamp

Professor langer ud efter Peter Warnøes udnævnelse af ny bestyrelse
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere