Artikel top billede

Ny formand for Nordic Eye afblæser gennemgang af omstridte bilag

Den nye formand for venturefonden Nordic Eye afblæser granskning af selskabets administrationsselskab. Det giver ‘ikke mening’ at gennemgå bilagene.

Den nye bestyrelsesformand for Peter Warnøes omstridte venturefond, Nordic Eye, afblæser granskningen af selskabets administrationsselskab.

Det sker blot godt en måned efter, at fondens generalforsamling besluttede, at der skulle foretages en gennemgang, skriver Børsen.

Den nye formand, Niklas Holck, sidder i bestyrelsen sammen med Peter Warnøe og Michael Tandrup. Sagen omhandler ikke mindst Peter Warnøes påståede bilagsfusk.

Det kan du læse mere om her: Peter Warnøes problemer med bilag rammer Nordic Eye-aftale på 750 millioner kroner

Niklas Holck meddeler i følge Børsen til Nordic Eyes 170 investorer, at der ikke er tegn på hverken systematisk snyd eller overforbrug.

"Det giver derfor ikke mening at bruge et eksorbitant ikke-budgetteret beløb (der estimeret vil kunne komme til at koste flere millioner) og tid på en granskning, der ikke kun vil komme til at genere en masse af Nordic Eyes samarbejdspartnere, men også forsinke vores årsregnskab,” skriver han.

Læs også:

Peter Warnøe smider medstifter Lars Tvede ud af venturefonden Nordic Eye efter bitter magtkamp

Professor langer ud efter Peter Warnøes udnævnelse af ny bestyrelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere