Artikel top billede

Jyske Bank: Apple Pay lægger afstand til MobilePay i Danmark - er nu dobbelt så stor

Der bliver udført næsten dobbelt så mange betalinger med Apple Pay end med MobilePay i danske butikker, viser ny opgørelse.

Apple Pay blæser forbi MobilePay i de danske butikker, viser en ny opgørelse fra Jyske Bank, skriver Børsen.

Ifølge opgørelsen overhalede Apple Pay den danske rival for tre måneder siden, når det gælder antallet af betalinger i de fysiske butikker.

Og i dag anvendes Apple Pay til dobbelt så mange betalinger i fysiske butikker, som det er tilfældet med MobilePay.

Jyske Banks CIO, Peter Schleidt [der er tidligere CIO i Danske Bank, red] siger til avisen, at Apple Pay er foran MobilePay - også hvis internet-handelen medregnes.

Hos MobilePay siger direktør Torben Gamst, at væksten må skyldes generelt vækst i mobilbetalinger, da også MobilePay oplever vækst.

"Jyske Banks Apple Pay-tal indikerer, at danskerne fortsat ret massivt flytter en stigende del af deres transaktioner over på mobilen. Det må være konklusionen, fordi Mobilepay ligeledes oplever massiv vækst,” siger han.

Læs også:

Sådan opruster Mobilepay mod tech-giganterne: Vil tilbyde nye services i 2020

Margrethe Vestager har Apple Pay i søgelyset: Undersøger om konkurrenter udelukkes

MobilePay opnår milepæl: Danskerne har overført mere end 100 milliarder kroner i 2019

Supermarkeds-gigant: Dankortet skal være en del af Apple Pay
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere