Artikel top billede

Jyske Bank: Apple Pay lægger afstand til MobilePay i Danmark - er nu dobbelt så stor

Der bliver udført næsten dobbelt så mange betalinger med Apple Pay end med MobilePay i danske butikker, viser ny opgørelse.

Apple Pay blæser forbi MobilePay i de danske butikker, viser en ny opgørelse fra Jyske Bank, skriver Børsen.

Ifølge opgørelsen overhalede Apple Pay den danske rival for tre måneder siden, når det gælder antallet af betalinger i de fysiske butikker.

Og i dag anvendes Apple Pay til dobbelt så mange betalinger i fysiske butikker, som det er tilfældet med MobilePay.

Jyske Banks CIO, Peter Schleidt [der er tidligere CIO i Danske Bank, red] siger til avisen, at Apple Pay er foran MobilePay - også hvis internet-handelen medregnes.

Hos MobilePay siger direktør Torben Gamst, at væksten må skyldes generelt vækst i mobilbetalinger, da også MobilePay oplever vækst.

"Jyske Banks Apple Pay-tal indikerer, at danskerne fortsat ret massivt flytter en stigende del af deres transaktioner over på mobilen. Det må være konklusionen, fordi Mobilepay ligeledes oplever massiv vækst,” siger han.

Læs også:

Sådan opruster Mobilepay mod tech-giganterne: Vil tilbyde nye services i 2020

Margrethe Vestager har Apple Pay i søgelyset: Undersøger om konkurrenter udelukkes

MobilePay opnår milepæl: Danskerne har overført mere end 100 milliarder kroner i 2019

Supermarkeds-gigant: Dankortet skal være en del af Apple Pay
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere