Artikel top billede

Leverandører er ikke i tvivl: Corona-boom bliver gennembrud for videomøder

Det bliver gyldne tider for videomøder og udstyr til fjernarbejde – også på den anden side af corona-krisen , vurderer branchens leverandører .

I takt med at stadigt flere medarbejdere sendes hjem på grund af faren for smitte med coronavirus, vil markedet for videomøder møde en vild ekspansion, skriver Finans.

Flere leverandører af udstyr til de virtuelle møder og andet kommunikationsudstyr forventer et boom indenfor teknologien, når virksomheder erfarer, at de kan blive overraskende velkørende, selv når medarbejderne er sendt hjem.

”Der er ingen tvivl om, at mængden af videomøder fra i dag vil eksplodere. Dem, der har brugt det en gang imellem, og syntes det var meget smart, de vil for alvor se værdien i at holde de her møder,” udtaler Lars Thorndall, direktør hos AV Center, der blandt andet leverer videokonference-løsninger, til mediet.

Også it-udstyrsspecialisten Atea melder om stigende efterspørgsel for udstyr til fjernarbejde.

Når virksomhederne kommer ud på den anden side af corona-krisen, regnes der med, at ledelse fortsat vil øjne fordele ved video-møder, såsom nedsat rejsetid og behov for færre forretningsrejser.

Læs også: Få styr på hjemmekontoret: Her er fem ting du skal sikre, når corona sender dig i karantæne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere