Artikel top billede

Leverandører er ikke i tvivl: Corona-boom bliver gennembrud for videomøder

Det bliver gyldne tider for videomøder og udstyr til fjernarbejde – også på den anden side af corona-krisen , vurderer branchens leverandører .

I takt med at stadigt flere medarbejdere sendes hjem på grund af faren for smitte med coronavirus, vil markedet for videomøder møde en vild ekspansion, skriver Finans.

Flere leverandører af udstyr til de virtuelle møder og andet kommunikationsudstyr forventer et boom indenfor teknologien, når virksomheder erfarer, at de kan blive overraskende velkørende, selv når medarbejderne er sendt hjem.

”Der er ingen tvivl om, at mængden af videomøder fra i dag vil eksplodere. Dem, der har brugt det en gang imellem, og syntes det var meget smart, de vil for alvor se værdien i at holde de her møder,” udtaler Lars Thorndall, direktør hos AV Center, der blandt andet leverer videokonference-løsninger, til mediet.

Også it-udstyrsspecialisten Atea melder om stigende efterspørgsel for udstyr til fjernarbejde.

Når virksomhederne kommer ud på den anden side af corona-krisen, regnes der med, at ledelse fortsat vil øjne fordele ved video-møder, såsom nedsat rejsetid og behov for færre forretningsrejser.

Læs også: Få styr på hjemmekontoret: Her er fem ting du skal sikre, når corona sender dig i karantæne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere