Artikel top billede

Google forbyder alle afdelinger at udsende sjove løgnehistorier 1. april

Google er kendt for at udsende en hel stribe af mere eller mindre opfindsomme jokes 1. april. Men i år kommer der ikke en eneste, lyder det fra selskabet.

Ikke mange organisationer har som Google excelleret i at udsende jokes og løgnehistorier i lange baner 1. april.

Men i år kommer der ikke en eneste sjov løgnehistorie fra Google om et par dage, når kalenderen slår ind på 1. april.

Googles topledelse har nemlig bestemt, at ingen af selskabets afdelinger må udsende jokes på dagen.

Det sker hensyn til ‘alle dem, der kæmper mod Covid.19-pandemien,’ skriver Googles marketing-chef, Lorraine Twohill, i en mail udsendt til de mange tusinder medarbejdere, som Business Insider har set.

Google har ofte udsendt en 1. april-joke fra nærmest hvert eneste produkt-område i en nogle gange overvældende kaskade af løgn og opfindsomhed.

“Men vores højeste mål lige nu er at hjælpe folk, så lad os spare vittighederne til næste april, der uden tvivl vil være en del lysere end denne,” lyder det i mailen.

Google har forlængst standset alle centraliserede initiativer i retning af 1. april.

“Men vi er klar over, at der måske er mindre projekter ude i de enkelte teams, som vi ikke kender til. Venligst drop disse initiativer og sørg for, at alle teams sætter alle planlagte jokes på pause - både internt og eksternt,” lyder det fra marketingdirektøren.

Du kan se nogle af de løgnehistorier, som Google udsendte 1. april i fjor her: Faldt du i fælden? Sådan forsøger it-selskaberne at fuppe dig med løgnehistorier i dag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere