Artikel top billede

Google forbyder alle afdelinger at udsende sjove løgnehistorier 1. april

Google er kendt for at udsende en hel stribe af mere eller mindre opfindsomme jokes 1. april. Men i år kommer der ikke en eneste, lyder det fra selskabet.

Ikke mange organisationer har som Google excelleret i at udsende jokes og løgnehistorier i lange baner 1. april.

Men i år kommer der ikke en eneste sjov løgnehistorie fra Google om et par dage, når kalenderen slår ind på 1. april.

Googles topledelse har nemlig bestemt, at ingen af selskabets afdelinger må udsende jokes på dagen.

Det sker hensyn til ‘alle dem, der kæmper mod Covid.19-pandemien,’ skriver Googles marketing-chef, Lorraine Twohill, i en mail udsendt til de mange tusinder medarbejdere, som Business Insider har set.

Google har ofte udsendt en 1. april-joke fra nærmest hvert eneste produkt-område i en nogle gange overvældende kaskade af løgn og opfindsomhed.

“Men vores højeste mål lige nu er at hjælpe folk, så lad os spare vittighederne til næste april, der uden tvivl vil være en del lysere end denne,” lyder det i mailen.

Google har forlængst standset alle centraliserede initiativer i retning af 1. april.

“Men vi er klar over, at der måske er mindre projekter ude i de enkelte teams, som vi ikke kender til. Venligst drop disse initiativer og sørg for, at alle teams sætter alle planlagte jokes på pause - både internt og eksternt,” lyder det fra marketingdirektøren.

Du kan se nogle af de løgnehistorier, som Google udsendte 1. april i fjor her: Faldt du i fælden? Sådan forsøger it-selskaberne at fuppe dig med løgnehistorier i dag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere