Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Her er magasinet med hele Computerworlds Image 2020-undersøgelse: Se alle listerne og læs om top- og bundplaceringer blandt 50 væsentlige danske it-firmaer

Computerworld Image 2020: Kunderne har talt. Computerworlds årlige Image-undersøgelse er et unikt og værdifuldt indblik i de professionelle kunders og brugeres ufiltrerede opfattelse af 13 centrale målepunkter på 50 af de absolut vigtigste it-virksomheder i Danmark. Se listerne og læs hele magasinet her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hele Image 2020-magasinet online
  • Overblik over de 50 it-virksomheders placeringer total
  • Top 20-placeringerne på de 13 parametre
102
0:45 min
Computerworld Image 2020: Microsoft er for andet år i træk den suveræne vinder af Computerworlds store image-undersøgelse blandt 50 centrale og væsentlige it-virksomheder i Danmark.

Computerworld har samlet hele analysen og resultaterne i et magasin, som du kan læse online her på siden nederst.

Magasinet indeholder alle listerne - blandt andet Top 20-placeringerne på de 13 centrale målepunkter, som indgår i analysen.

Læs også interviews med Microsoft og flere af de andre virksom

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.