Artikel top billede

Disse 10 it-virksomheder har det bedste image i Danmark: Se hvorfor her

Computerworld Image 2020: 50 it-selskaber i Danmark er blevet vurderet på 14 parametre for at fastslå virksomhedernes image i Computerworlds store image-undersøgelse. Nu kan Computerworld afsløre, hvordan de 10 bedste it-virksomheder har scoret på de forskellige parametre. Se listen her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indsigt i scoren for de 10 bedst vurderede virksomheder i Computerworlds store Image-analyse
  • Se hvordan virksomheder som Microsoft, Apple, VmWare, Google, HP, Systematic, Lenovo og Citrix klarer sig på 13 vigtige parametre
328
1:45 min
Dette er en artikel fra Computerworlds store årlige Image-undersøgelse af it-branchen. Resultaterne offentliggøres løbende over de kommende par uger.

For andet i træk kan Computerworld kåre Microsoft Danmark som det it-selskab i Danmark med det stærkeste image, men hvordan har selskabet skabt sig den førerposition?

Du kan læse mere om Microsofts image her: Microsoft har det suverænt bedste image i den danske it-branche: Vinder klart Computerworld Image 2020

I Computerworlds image-undersøgelse er 50 fremtrædende it-virksomheder i Danmark blevet bedømt af it-kunder og brugere på 14 parametre, der til sammen udgør virksomhedens samlede image.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Et af Danmarks bedste BI-huse henter millioninvestering: Går nu på jagt efter flere ansatte

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Cybersikkerhedsrådet om it-sikkerhedsbøvl i fem store myndigheder: "Det sender et signal til andre myndigheder om, at man kan tage let på sikkerheden"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Henrik Thystrup fratræder som CIO i den danske milliardkoncern Solar: Her er hans nye job

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny lov om dataindsamling vil kunne ramme mere end 70 procent af de danske virksomheder - digitale annoncører risikerer kæmpe-bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

DSB vil købe Microsoft-ydelser for op mod 200 millioner kroner: Præsenterer kæmpe-udbud i løbet af de kommende uger