Artikel top billede

Her er hele listen: Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Computerworld Image 2020: Computerworld har kåret det stærske image i Danmark blandt 50 indflydelsesrige it-virksomheder i landet. Se hele listen her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Listen med alle 50 virksomheder i Image-analysen 2020
  • Indsigt i virksomhedernes placering på image-listen og kendskabet til dem
333
1:45 min
50 it-virksomheder i Danmark er blevet vurderet på 14 parametre i Computerworls store image-undersøgelse.

Og der er både højdespringere, overraskelser, skuffelser og konsolideringer i forhold til listen for 2019.

Igen i år tager Microsoft Danmark prisen som den it-virksomhed i landet med det stærkeste image.

"Først og fremmest er jeg meget taknemmelig og vildt stolt over den her anerkendelse fra vores kunder. Når det er sagt, så vil jeg som direktør for Microsoft i Danmark, sende anerkendelsen direkte videre til alle mine fantastiske medarbejdere," siger Nana Bule, administrerende direktør i Microsoft Danmark, til Computerworld.

Men Google Danmark mister sin placering på andenpladsen fra 2019, ligesom Systematic har overtaget Netcompanys plads som den danske it-virksomhed med det stærkeste image.

Mindre sjovt er det at være NNIT, som er den virksomhed i hele undersøgelsen, der har tabt allermest på selskabets image i løbet af det seneste år.

"2019 var et helt særligt år for NNIT. Vi har haft mange år med høj vækst, og 2019 var et år, hvor vi var i en kriselignende situation. Det betød, at vi fik noget omtale i medierne, som var helt nyt for os, og derfor er vi heller ikke overraskede over, at vi klarer os dårligere, end vi har gjort historisk," siger Brit Kannegaard Johannessen, der er direktør for HR, kommunikation, marketing, intern it og kvalitet hos NNIT, til Computerworld.

Bliv klogere på opturene og nedturene ved at tjekke alle 50 selskabers placeringer i undersøgelsen på listen herunder.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter