Artikel top billede

11 spændende it-stillinger i det offentlige, der gør en forskel: Og du kan søge dem nu

Vi har fundet 10 spændende job i det offentlige, der gør en forskel. Se de spændende stillinger i blandt andet Forsvaret, Domstolsstyrelsen, regioner og kommuner.

I denne uge har vi fokus på job der gør en forskel.

Der er altid samfundsvigtige job, men i disse tider er nogle job vigtigere end nogensinde før.

Her finder du en liste over jobs, hvor du kan komme ind og gøre en forskel med din indsats og viden. Udplukket af annoncer nedenfor er af spændende it-job inden for blandt andet sundhedsvæsenet, Forsvaret og samfundsøkonomi.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Region Syddanmark søger test­ko­or­di­na­tor til te­stor­ga­ni­sa­tion i Klinisk IT på Odense Uni­ver­si­tets­ho­spi­tal, Odense

Brænder du for test og kvalitetssikring af software?

Er du parat til tage ansvar for den omfattende opgave det er at koordinere test af forretningskritiske it-systemer i en organisation med mange interessenter og komplekse processer? Så har vi et krævende og udviklende job til dig i et dedikeret testteam i rivende udvikling.

Sammen med dine kolleger i testteamet bliver du et centralt omdrejningspunkt i arbejdet med test af Apovision (sygehusapotekernes lagerstyrings- og logistiksystem) og af regionens nye elektroniske patientjournal (EPJ SYD).

Vi tilbyder et spændende job i et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværgående samarbejde på højt fagligt niveau og gode muligheder for kompetenceudvikling. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer, der værdsætter kvalitet og udvikling i opgaveløsningen, samarbejde og humor.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger Windows Server-specialist, Ringsted

Er du Windows Server-specialist og har lyst til at gøre en forskel indenfor sundheds-it?

Vi leder efter endnu en dygtig it-driftstekniker, der kan hjælpe os og vore brugere videre på vores spændende rejse, og samtidig vil bidrage til, at vi bevæger os i den rigtige retning, når vi drifter og vedligeholder Sundhedsplatformen.

Server, storage og backup er en del af vores infrastrukturfunktion, som i det daglige varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, storage-løsninger, overvågning og backup. Alt fra hardware til og med OS-lag, som består af medarbejdere med bred teknisk baggrund.

Dit arbejdssted bliver på vores datacenter i Ringsted, hvor vi sidder i storrumskontorer og har en fin og tæt dialog på tværs af ansvarsområder.

Du vil blive en del af et team med fem dygtige og dedikerede Windows Server-specialister i en velfungerende afdeling, hvor tonen er venlig og uformel.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger netværkstekniker til Koncern IT, Ringsted

Er du en dygtig og erfaren netværkstekniker og trives du i en travl hverdag med mange spændende opgaver? Hvis du har lyst til at være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder, kan du blive vores nye kollega.

Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gå på mod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprise-netværk.

Netværksteamet er sammen med server, storage og backup en del af Infrastruktur funktionen.

Vi er mange engagerede medarbejdere med specialistviden og varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, storage løsninger, overvågning og backup. Vi varetager alt fra hardware til og med OS lag.

Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Læs hele annoncen her.

Forsvaret søger lead cyber/sikkerhedsarkitekt til Forsvarsministeriets Koncern IT, Hvidovre

Har du flair for it-sikkerhed og it-arkitektur med en stærk it-ledelsesmæssig baggrund og erfaring som sikkerhedsarkitekt eller lignende? Lyder det som en spændende udfordring at være med til at udvikle og sikre Forsvarets it-sikkerhedsarkitektur?

Så er stillingen som Lead Cyber-/sikkerhedsarkitekt i Forsvarsministeriets Koncern IT måske lige noget for dig.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor det gode arbejdsmiljø og worklife-balance er i fokus.

Du får en spændende stilling, hvor du er medansvarlig for hele it-sikkerhedsarkitekturen, du er ansvarlig for, at løsningsarkitekternes arbejder på de rigtige sikkerhedsløsninger, og at de dokumentere deres arbejde, ligesom du får mulighed for at dygtiggøre og specialisere dig.

Det faglige arkitektur fællesskab består af 12 arkitekter med en utrolig bred viden, og de glæder sig til at få dig ombord, så du sammen med dem kan arbejde med at basere it-udviklingen på en god, sund og sikker it-arkitektur til gavn for hele Forsvarsministeriets organisation.

Læs hele annoncen her.

Forsvaret søger cyber-/sikkerhedsarkitekt til Forsvarministeriets Koncern IT, Hvidovre

Har du flair for it-sikkerhed og it-arkitektur med en stærk baggrund og erfaring som sikkerhedsarkitekt eller lignende?

Så er stillingen som cyber/sikkerhedsarkitekt i Forsvarsministeriet måske lige noget for dig.

Vi er ansvarlige for it-området og it-driften i Forsvarsministeriets organisation.

Vi støtter blandt andet med it-løsninger til de cirka 20.000 faste stillinger i koncernen. Vi tror på høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor det gode arbejdsmiljø og worklife-balance er i fokus.

Du får en spændende stilling, hvor du er medansvarlig for hele it-sikkerhedsarkitekturen, du er ansvarlig for, at løsningsarkitekternes arbejder på de rigtige sikkerhedsløsninger, og at de dokumentere deres arbejde, ligesom du får mulighed for at dygtiggøre og specialisere dig.

Du varetager udvikling og sikring af Forsvarets it-sikkerhedsstruktur. Du indgår i et team af sikkerhedsarkitekter, der er ansvarlig for sikkerhedsarkitekturen og involveret i arbejdet med at sikre koncernens mange it-miljøer.

Læs hele annoncen her.

Forsvaret søger cyber/sikkerhedsarkitekt til Forsvarsministeriets Koncern IT, Hvidovre

Har du flair for it-sikkerhed og it-arkitektur med en stærk baggrund og erfaring som sikkerhedsarkitekt eller lignende?

Så er stillingen som cyber/sikkerhedsarkitekt i Forsvarsministeriet måske lige noget for dig.

Om formiddagen drøfter du sikkerhedsmønstre/modeller for nye it-arkitekturløsninger med eksempelvis infrastrukturafdelingens specialiserede teknikere og løsningsarkitekter, og lidt efter er du i tæt dialog med koncernens enterprise-arkitekter eller en forretnings-repræsentant, og du går i dialog med de chefer, der skal tage de endelige beslutninger om teknologivalg.

Om eftermiddagen redigerer og publicerer du for eksempel sikkerhedsarkitekturdokumentation, indgår i vores kvalitetssikring af system-dokumentation og er ansvarlig for at godkende al sikkerhedsdokumentation, der udarbejdes i Koncern IT, hjælper chefen med kommunikation af sikkerhedsarkitekturen for it-infrastrukturens helhed, udarbejde oplæg til awareness om it-sikkerhed, indgå i udviklingsprojekter, eller håndtere andre cyber-/sikkerhedsopgaver relateret til konfigurationsstyring af den nuværende sikkerhedsarkitektur.

Læs hele annoncen her.

Forsvaret søger Desktop Ud­vik­lings­spe­ci­a­list til For­svars­mi­ni­ste­ri­ets Koncern IT (Genopslag), Hvidovre

Brænder du for it-udvikling og design af sikre løsninger på end-user-delen?

Vi har brug for dig, der vil være med til at udvikle Forsvarets IT-infrastruktur til understøttelse af Forsvarets operationer og drift i en internetpræget hverdag.

I Forsvaret er vi internt ved at gennemføre den største it-transformation nogensinde og i den forbindelse er der mange udviklings- og driftsopgaver, der skal løses.

Vi skal både være supereffektive og samtidig levere gode brugervenlige it-tjenester til Forsvarets ansatte – altid med sikkerheden for øje.

Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde i en enhed, hvor stort set alle nye teknologier er i brug.

Vi tilbyder en velfungerende arbejdsplads med teknologisk spændende opgaver blandt gode kollegaer og med gode muligheder for kompetenceudvikling. Vi bor i nogle gode bygninger i Hvidovre, men forventer snart at blive samlet under Materielstyrelsen i Ballerup.

Læs hele annoncen her.

Domstolsstyrelsen søger teknisk sy­stem­kon­su­lent og technical lead, København

Har du lyst til at være med til at sikre stabilitet og videreudvikling af et samfundsmæssigt vigtigt system til behandling af civile retssager?

Og har du lyst til at være med på en stor digital forandringsrejse? Så er vores nyoprettede stilling som systemkonsulent måske noget for dig.

Som vores nye systemkonsulent og technical lead bliver du del af styrelsens enhed It-fagsystemer.

Vi er en enhed i vækst med p.t. syv engagerede systemejere.

Vi arbejder for at vedligeholde domstolenes fagsystemer og dermed sikre gode brugeroplevelser for interne og eksterne brugere. It-fagsystemer er en del af Center for It, der også består af enhederne It-projekter, It-udvikling, It-drift og en stabsfunktion.

Da du bliver teknisk nøgleperson på vedligeholdelse og videreudvikling af vores Civilsystem, lægger vi afgørende vægt på, at du har god teknisk systemforståelse, erfaring med større systemkomplekser og forstår sammenhængene i en samlet teknologistak.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger DevOps-udvikler med erfaring i test og kva­li­tets­sik­ring, Frederiksberg

Er du innovativ og brænder for at arbejde med nye og spændende teknologier indenfor test og QA? Vil du være med til at udbrede disse teknologier til en stor it-udviklingsorganisation?

Så er du vores næste kollega i DevOps-kontoret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Du vil blive en del af kontorets agile tværfunktionelle team, og du vil være med til at implementere værktøjer til understøttelse af kvalitetssikring og test i deployment pipelines.

Du skal være med til at udbygge kataloget af testværktøjer i vores DevOps toolchain, som udbydes til projekter i hele styrelsen. Som DevOps-udvikler er du selv med til at præge arbejdet og løsningerne.

Du kan se frem til varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der er gode muligheder for læring og kompetenceudvikling.

Der er mulighed for fordybelse i faglige områder og vi sætter innovation højt med et sprint hvert kvartal dedikeret til læring og udvikling.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger teknisk tester med agil erfaring, Frederiksberg

I Udvikling og Innovation arbejder vi med at udvikle it-løsninger til fremtidens skattevæsen.

Vi søger en teknisk tester, der har fokus på teknologi, innovation og brugercentreret design i sin tilgang til udvikling.

Så hvis du brænder for at udvikle fremtidssikre løsninger, og kan du være en del af hele processen fra analyse og design til udvikling, test og implementering – så er det dig vi søger!

Som teknisk tester i Udvikling og Innovation bliver du en del af et agilt, tværfagligt team, med basis i Scrum, hvor udviklere, testere og designere arbejder tæt sammen.

Vi arbejder i korte sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger.

Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø, hvor du lærer løbende, og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Læs hele annoncen her.

Projektchefer til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT)

Har du sort bælte i disciplinen it-projektledelse, kan dokumentere dine succeser, har erfaring med at rådgive og coache i projekter og kunne du tænke dig at arbejde med faglig ledelse af projektledere i nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske it-projekter?

Så er du en af de to projektchefer, som vi søger i CIMT.

Som projektchef i CIMT vil du indgå i sektionen Projekter og være ansvarlig for den faglige ledelse af projektledere med projekter i én af sektionens projektporteføljer – Sundhedsplatformen, Systemer og Infrastruktur.

Sammen med den anden projektchef og sektionschefen vil du være en del af det faglige ledelses- og udviklingsforum i sektionen.

Læs hele annoncen her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.