Artikel top billede

(Foto: Photo by Venveo on Unsplash)

Er du på udkig efter et job som netværksspecialist? Så har vi fundet 10 spændende stillinger til dig

Hvis du er netværksspecialist og på jagt efter et nyt job, så læs med her. Vi har fundet 10 stillinger i Øst- og Vestdanmark, som er ledige netop nu.

I denne uge har vi fokus på netværks-specialister.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af job hos spændende og forskelligeartede arbejdspladser som Netcompany i København, Siemens i Ballerup og Styrelsen for It- og Læring i Aarhus.

Hver uge vil vi her i spalterne bringe en oversigt over friske stillinger med forskellige temaer.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Styrelsen For It og Læring søger netværkstekniker til Børne- og Undervisningsministeriets netdrift, Århus

Vil du være med til at drive kritisk it-infrastruktur og systemer, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark, så er et job i Styrelsen for It- og Læring måske noget for dig!

I Styrelsen for It og Lærings (STIL) Kontor for it-drift driver vi en stor del af den infrastruktur og de applikationer, der understøtter undervisningssektoren.

Du bliver en del af Netværksgruppen, der primært er ansvarlig for driften af STILs kritiske infrastruktur herunder driften af datacenternet, driften af en række netnære systemer og desuden arbejder offensivt med sikkerhedsområdet.

Sammen med dine fire kollegaer i Netværksgruppen får du ansvaret for at drive og fremtidssikre driften af en bred portefølje af netværksopgaver.

Du vil derfor også komme til at arbejde med både gamle og helt nye teknologier.

Opgaverne kan afhængig af din erfaring og interesse spænde bredt - lige fra klassisk netværksdrift over avancerede sikkerhedssystemer til automatisering med egenudviklede scripts.

Læs hele annoncen her.

Columbus A/S søger erfaren implementerings- og driftskonsulent, Ballerup

Har du bred erfaring med Microsoft Server, PowerShell og MS Azure?

Trives du i en kundevendt og teknisk rolle? Og har du lyst til at blive en del af en stærk teamånd?

Vi leder efter vores næste erfarne kollega og implementerings- og driftskonsulent, som har lyst til at blive en del af vores stærke teamånd og hjælpe vores kunder med at have succes i lang tid fremover. Vil du med på holdet?

Som implementerings- og driftskonsulent får du en helt central rolle i design, implementering samt drift for vores kunders produktionsmiljøer, som består af en blanding af Microsoft Windows server og en bred vifte af de services, der er tilgængelige via Microsoft Azure.

En del af din dagligdag indebærer third level kundesupport og en tæt dialog med vores kunder med mulighed for at deltage på kunde opfølgningsmøder både før, under og efter implementering, hvor forskellige tekniske udfordringer vil blive vendt.

Læs hele annoncen her.

PDC søger it-systemadministrator til dansk softwarefirma, Brøndby

Vi tilbyder ansættelse i et spændende og inspirerende, internationalt arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kolleger.

Jobbet giver stor mulighed for indflydelse på både egne arbejdsopgaver og de værktøjer, vi arbejder med.

Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at PDC fortsat vil være teknologisk førende.

Vi har mange sociale og kulturelle arrangementer, egen sportsklub og en attraktiv kantineordning.

Vi har familievenlige arbejdsvilkår, en flad organisation, stor frihed under ansvar samt en fri og uformel omgangstone.

Du kommer til at indgå i et team på fire personer, som arbejder tæt sammen med omkring 70 softwareudviklere samt supportere, sælgere, projektledere og kunder.

Teamet er ansvarlig for drift af både vores interne systemer samt hosting platformen hos vores partner.

En del af jobbet omhandler udvikling, opsætning og drift af forskellige servere og it-systemer for at understøtte udviklingsafdelingen behov for udvikling og test.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger datateknikere, København

Vil du arbejde med infrastruktur eller drift af store, komplekse it-løsninger, der gør en konkret forskel for både vores samfund og private virksomheder?

Har du passion for enten Linux, Windows, Oracle, Azure eller VMware – eller måske dem alle sammen?

Så har du nu muligheden for at indlede din karriere som datatekniker i et af vores driftsteams i Netcompany Operations, hvor du kan udvikle dig inden for det tekniske område, du brænder for.

Ny teknologi og intelligente løsninger er en prioritet i Netcompany Operations, og vi søger lige nu dygtige datateknikere, der gerne vil lære, tage ansvar og drive egne opgaver fra A-Z, på nogle af Danmarks mest spændende driftsløsninger.

Med afsæt i dine tekniske interesser, bliver du en del af ét af vores driftsteams, hvor du både kommer til at drive egne opgaver og arbejde tæt sammen med dine kolleger om at levere store driftsprojekter til teamets kunder.

Du kommer til at lære af de bedste inden for dit interessefelt, men vi forventer også, at du kommer med en faglig ballast, så vi kan lære af dig.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for kunde hardware servicetekniker, Skanderborg

Vil du have en selvstændig og afvekslende hverdag, hvor du i dit arbejde med hardware løser opgaver for en bred vifte af kunder?

For Curvature, søger Bloom en hardware servicetekniker til deres lokation i Skanderborg, der skal være med til at servicere og drifte deres alsidige portefølje af kunder.

Som hardware servicetekniker hos Curvature, bliver du en del af et team, der arbejder med alt lige fra flytning af datacentre for nogle af landets største virksomheder, til servicering og drift af hardware for mindre kunder.

Dit arbejde veksler mellem opgaver på kontoret i Skanderborg og servicering af hardware/projektarbejde ude i marken hos kunderne.

Som hardware servicetekniker bruger du en stor del af din tid ude hos kunderne, hvor du eksempelvis skal installere og konfigurere hardware komponenter eller udbedre en fejlmelding. Derudover, deltager du også i projekter der kan variere i størrelse; alt lige fra en mindre serverudskiftning til flytning af et helt datacenter.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger netværkstekniker til Koncern IT, Ringsted

Er du en dygtig og erfaren netværkstekniker og trives du i en travl hverdag med mange spændende opgaver? Hvis du har lyst til at være med til at udvikle og optimere it til Region Sjællands virksomhedsområder, kan du blive vores nye kollega.

Vi har brug for en dygtig netværkstekniker med gå på mod og kompetencer inden for drift og udvikling af enterprise netværk.

Netværksteamet er sammen med server, storage og backup en del af Infrastruktur funktionen.

Vi er mange engagerede medarbejdere med specialistviden og varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, storage løsninger, overvågning og backup. Vi varetager alt fra hardware til og med OS lag.

Du bliver en del af Koncern IT og kommer til at indgå i netværksteamet, hvor der er stort fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere og standardisere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold.

Læs hele annoncen her.

Siemens søger it-specialist, Ballerup

Har du erfaring med digital infrastruktur og har du lyst til at medvirke til at skabe og drifte it-løsninger, som understøtter udviklingen af moderne og grønne transportløsninger? Her er en unik og spændende mulighed.

Siemens Mobility søger en erfaren og bredt funderet it-specialist til at varetage opgaver indenfor digital infrastruktur, blandt andet administration, drift, dokumentation og videreudvikling af vores interne løsninger/miljøer.

Du kommer til at medvirke til udvikling og design af digital infrastruktur til kunder, hvor du primært kommer med input, bidrager til design, service set-up og dokumentation, reviewer, laver kvalitetssikring, PoC´er, tester og deltager i den efterfølgende implementering/udrulning.

Vi forventer også at du følger med udviklingen indenfor digital infrastruktur og bidrager til DEV-OPS og andre tiltag til at udvikle it-området.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger it-administrator til Clever, København

Clever er optimister. De tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. De tror på, at man sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og de tror, at der er mange derude.

Din opgave, sammen med resten af Clever, vil være at finde dem, engagere dem og forbinder os. Vil du med?

For Clever, søger Bloom en dynamisk og engageret it-administrator til deres kontor på Teglholmen i København. Hvis du brænder for at ’holde firmaet kørende’ mht. til it-systemer og personlig support, så er dette job måske noget for dig.

Som it-administrator i Clever har du det fulde ansvar for at it fungerer som det skal.

Du står for den daglige interne it-drift og -support på alle de systemer dette indebærer. Det er derfor vigtigt, at du forstår at prioritere, komme i mål med dine opgaver og er vant til at arbejde med korte deadlines.

Læs hele annoncen her.

Comby søger netværksspecialist, Slagelse

Leder du efter et job, hvor du kan arbejde med et bredt udvalg af netværksløsninger og få stor indflydelse på de produkter, vi tilbyder?

Vi er en 100 procent grønlandskejet it-virksomhed med 25 medarbejdere og hovedsæde i Nuuk.

Vores primære forretningsområder er internet til både private og erhverv, managed services (fuld drift af it) samt hosting af servere.

Du får plads på vores kontor i Slagelse sammen med ledelsen og to dygtige it-konsulenter.

Herfra kan I udføre det meste arbejde på vores netværk i Grønland, mens vores teknikere i Grønland håndterer on-site opgaver.

Som netværksspecialist har du ansvaret for at udvikle og implementere vores netværk for kunderne i Grønland.

På grund af tidsforskellen mellem Danmark og Grønland kan du sidde i god ro og orden og udvikle på kundernes netværk uden forstyrrelser.

Derfor vil du ikke få så stor kundekontakt, og du kan fokusere på udbygningen af vores netværk.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger visionær netværksspecialist til Koncern IT, København

Hos Infrastruktur Core i Københavns Kommune, Koncern IT søger vi en netværksspecialist, som har lyst til at udvikle og drifte en af Danmarks største IT-installationer.

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du vil være med til at sikre, at vores netværk både er klippestabilt og bliver klar til fremtiden med Cloud, IoT, SD-WAN og øget effektivitet?

Har du mod på at kaste dig over nye projekter, og vil du være med til at præge områdets fremtid, som går nye udfordringer og forandringer i møde?

Bliver du motiveret og nysgerrig af en fremtid, der byder på muligheder og forandringer?

Kan du se dig selv arbejde med scripting i infrastrukturen og være med til at sikre stabil drift, hvor it-sikkerhed og en fremtid med Cloud er afgørende faktorer?

Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper? Så er du måske vores nye netværksspecialist.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.