Artikel top billede

Er din SSD-disk ved at stå af? Nyt Microsoft-værktøj vil give dig svaret

Microsoft afprøver i øjeblikket en feature til Windows 10, som vil oplyse, hvis et drev er ved at sætte ud.

En fejlbehæftet harddisk kan være kritisk for en system ellers ens datas integritet. Hvorfor det er hensigtsmæssigt hurtigt at fikse eller udskifte en eventuelt fejlramt disk.

Netop denne opgave vil Microsoft forsøge at forenkle i kommende versioner af Windows 10 styresystemet.

Det fremgår af en ny betaversion af systemet, Build 20226, som ifølge PCWorld er en eksperimentel feature, der afprøves.

Her har Microsoft indbygget en funktion i styresystemet, som vil monitorere ens maskines drev for eventuelle fejl og oplyse hvis et drev er ved at sætte ud. Der vil her rådes til at foretage et backup af hele systemet.

Læs også: Snart vil du kunne opbevare 20 terabyte på en almindelig harddisk: Seagate på vej med revolution
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere