Artikel top billede

Er din SSD-disk ved at stå af? Nyt Microsoft-værktøj vil give dig svaret

Microsoft afprøver i øjeblikket en feature til Windows 10, som vil oplyse, hvis et drev er ved at sætte ud.

En fejlbehæftet harddisk kan være kritisk for en system ellers ens datas integritet. Hvorfor det er hensigtsmæssigt hurtigt at fikse eller udskifte en eventuelt fejlramt disk.

Netop denne opgave vil Microsoft forsøge at forenkle i kommende versioner af Windows 10 styresystemet.

Det fremgår af en ny betaversion af systemet, Build 20226, som ifølge PCWorld er en eksperimentel feature, der afprøves.

Her har Microsoft indbygget en funktion i styresystemet, som vil monitorere ens maskines drev for eventuelle fejl og oplyse hvis et drev er ved at sætte ud. Der vil her rådes til at foretage et backup af hele systemet.

Læs også: Snart vil du kunne opbevare 20 terabyte på en almindelig harddisk: Seagate på vej med revolution
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere