Artikel top billede

Jørgen Stensgaard er blevet fyret som topchef for fiberselskabet Waoo.

Waoo-topchef fyret efter "potentielle uregelmæssigheder"

Fiberselskabet Waoos administrerende direktør er blevet fyret efter hvad bestyrelsen betegner som "potentielle uregelmæssigheder."

Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i fiberselskabet Waoo, stopper på posten med øjeblikkelig virkning.

Fyringen kommer baggrund af økonomiske dispositioner, som ifølge bestyrelsen ikke er forenelige med selskabets værdier, lyder det fra bestyrelsen der har afskediget topchefen.

Det skriver ITWatch.

"Vi blev opmærksomme på potentielle uregelmæssigheder og bad på den baggrund vores advokater om at gennemgå en række forhold. Vi har herefter fået en skriftlig redegørelse fra den nu tidligere administrerende direktør og på baggrund af det samlede materiale, har vi besluttet at afslutte ansættelsesforholdet øjeblikkeligt," lyder det fra bestyrelsesformand Casper Holst-Christensen i en meddelelse ifølge mediet.

Bestyrelsen har derfor sat gang i en undersøgelse af sagen på baggrund af materialet.

Waoo lykkedes for nyligt at vende et underskud til overskud. Samtidig rundede fiberselskabet for første gang 400.000 kunder i første kvartal i år.

Læs mere her: Waoo runder for første gang 400.000 kunder - har fået vendt million-underskud til overskud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere