Artikel top billede

It-virksomheder forsøger at standse nyt Google-værktøj: Nu går myndighederne ind i sagen

En gruppe teknologi-virksomheder forsøge at standse et nyt Google-værktøj. Gruppen har anmeldt Google til de britiske konkurrencemyndigheder, der nu vil se på sagen.

De britiske konkurrencemyndigheder skal nu se nærmere på Googles Privacy Sandbox-teknologi.

Det sker efter, at en gruppe it-selskaber har angivet teknologien for at give Google for meget kontrol over det åbne internet ved at tage kontrol over login- og annoncemuligheder.

Det skriver Reuters.

"Vi tager pointerne i den klage, der er rejst, meget alvorligt, og vil tage stilling til, om vi skal åbne en formel efterforskning i henhold til konkurrenceloven," lyder det fra de britiske myndigheder.

It-virksomhederne kalder sig Marketers for an Open Web, som kan oversættes nogle, der advokerer for et åbent internet.

Ifølge organisationen kommer Google til at lancere teknologien i begyndelsen af 2021.

"Hvis Google lykkedes med at lancere den her teknologi vil de effektivt eje de midler medievirksomheder, annoncører og teknologivirksomheder har for at nå deres kunder, og skiftet vil være uigenkaldeligt," siger James Rosewell, der står i spidsen for organisationen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere