Artikel top billede

(Foto: Photo by Mitchell Luo on Unsplash)

It-virksomheder forsøger at standse nyt Google-værktøj: Nu går myndighederne ind i sagen

En gruppe teknologi-virksomheder forsøge at standse et nyt Google-værktøj. Gruppen har anmeldt Google til de britiske konkurrencemyndigheder, der nu vil se på sagen.

De britiske konkurrencemyndigheder skal nu se nærmere på Googles Privacy Sandbox-teknologi.

Det sker efter, at en gruppe it-selskaber har angivet teknologien for at give Google for meget kontrol over det åbne internet ved at tage kontrol over login- og annoncemuligheder.

Det skriver Reuters.

"Vi tager pointerne i den klage, der er rejst, meget alvorligt, og vil tage stilling til, om vi skal åbne en formel efterforskning i henhold til konkurrenceloven," lyder det fra de britiske myndigheder.

It-virksomhederne kalder sig Marketers for an Open Web, som kan oversættes nogle, der advokerer for et åbent internet.

Ifølge organisationen kommer Google til at lancere teknologien i begyndelsen af 2021.

"Hvis Google lykkedes med at lancere den her teknologi vil de effektivt eje de midler medievirksomheder, annoncører og teknologivirksomheder har for at nå deres kunder, og skiftet vil være uigenkaldeligt," siger James Rosewell, der står i spidsen for organisationen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere