Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Alka lancerer eget mobilselskab - trykker priserne helt i bund: "For os handler det ikke om at tjene penge"

Forsikringsselskabet Alka lancerer eget mobilselskab, der ifølge selskabet bliver Danmarks billigste.

Forsikringsselskabet Alka går ind på mobil-markedet med sit eget mobilselskab, som bliver søsat med et løfte om de laveste priser i Danmark.

Det kommer til at ske til marts 2021, hvor Alka Mobil bliver lanceret.

Priserne i de nye mobilselskab bliver da også lave, i det Alka Mobil vil tilbyde fri tale, sms og mms samt syv GB data i Danmark for 59 kroner om måneden.

Skal man have EU med i datapakken, kommer Alka Mobil-abonnementet til at koste 84 kroner om måneden.

“Tilbuddet bliver tilgængeligt for cirka 2,5 millioner danskere, der enten er kunder i Alka eller medlem af et af de fagforbund, som Alka samarbejder med. Det gælder nemlig alle personer i husstande med Alka-forsikringer eller et forbundsmedlemsskab - også selvom medlemmet ikke er forsikret i Alka,” meddeler forsikringsselskabet.

Det nye mobilselskab får for i første omgang 20 medarbejdere. Alka Mobil etableres som selvstændigt selskab med Jess Mathiesen som CEO. Han kommer fra en stilling internt i Alka.

Alka Mobil kan dumpe priserne i markedet, fordi det ifølge Frederik Sjørslev Søgaard ikke er meningen, at Alka skal tjene penge på mobiltelefoni.

“Det drejer sig udelukkende om at kunne give vores kunder og forbundsmedlemmer nogle attraktive fordele, der gør dem glade og tilfredse,” siger han.

Alka Mobil kommer til at anvende Telia og Telenors TT-netværk.