(Foto: Dan Jensen)

Alka lancerer eget mobilselskab - trykker priserne helt i bund: "For os handler det ikke om at tjene penge"

Forsikringsselskabet Alka lancerer eget mobilselskab, der ifølge selskabet bliver Danmarks billigste.

Forsikringsselskabet Alka går ind på mobil-markedet med sit eget mobilselskab, som bliver søsat med et løfte om de laveste priser i Danmark.

Det kommer til at ske til marts 2021, hvor Alka Mobil bliver lanceret.

Priserne i de nye mobilselskab bliver da også lave, i det Alka Mobil vil tilbyde fri tale, sms og mms samt syv GB data i Danmark for 59 kroner om måneden.

Skal man have EU med i datapakken, kommer Alka Mobil-abonnementet til at koste 84 kroner om måneden.

“Tilbuddet bliver tilgængeligt for cirka 2,5 millioner danskere, der enten er kunder i Alka eller medlem af et af de fagforbund, som Alka samarbejder med. Det gælder nemlig alle personer i husstande med Alka-forsikringer eller et forbundsmedlemsskab - også selvom medlemmet ikke er forsikret i Alka,” meddeler forsikringsselskabet.

Det nye mobilselskab får for i første omgang 20 medarbejdere. Alka Mobil etableres som selvstændigt selskab med Jess Mathiesen som CEO. Han kommer fra en stilling internt i Alka.

Alka Mobil kan dumpe priserne i markedet, fordi det ifølge Frederik Sjørslev Søgaard ikke er meningen, at Alka skal tjene penge på mobiltelefoni.

“Det drejer sig udelukkende om at kunne give vores kunder og forbundsmedlemmer nogle attraktive fordele, der gør dem glade og tilfredse,” siger han.

Alka Mobil kommer til at anvende Telia og Telenors TT-netværk.
Premium
Siger farvel til Proshop - her er topchef Ivan Jæger Christiansens nye job: "Det kan godt være, det er verdens mest åndssvage beslutning, men det føles virkelig godt"
Interview: Efter fire år som topchef i det fremadstormende Proshop har Ivan Jæger Christiansen meldt sin afgang. Nu tager han hul på drømmen som medejer i et selskab. "Det kan godt være, det er verdens mest åndssvage beslutning, men det føles virkelig godt," siger han.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.