Stribevis af TDC-selskaber ramt af netværksnedbrud: Problemer med opkald og sms-beskeder

Flere af TDC's Nudaay-selskaber er tirsdag ramt af netværksproblemer.

Mobilselskaberne YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy, der er en del af TDC’s kundevendte selskab Nuuday, er ramt af netværksproblemer

Problemerne betyder, at kunderne kan opleve problemer med at foretage opkald og sende sms-beskeder.

Det oplyser Yousee i en driftsstatus på selskabets hjemmeside.

”Man kan i øjeblikket opleve problemer med at foretage opkald og sende SMS. Vi knokler for at få denne fejl rettet hurtigst muligt, og beklager de gener, som fejlen måtte medføre,” skriver selskabet.

YouSee har også informeret brugerne om problemer på sin Facebook-side, hvor selskabet ligeledes oplyser, at der arbejdes på højtryk for at løse problemerne.

Rammer alle selskaber
Selskabet oplyser desuden til avisen B.T., at brugerne kan komme ud for, at de får en besked om, at opkaldet er mislykket, når de forsøger at ringe via YouSees mobilnet.

”Problemerne rammer kunder i alle Nuudays mobilselskaber, herunder YouSee, TDC Erhverv, Telmore og Eesy,” oplyser teleselskabet til B.T.

Da TDC i 2019 gennemførte en stor organisationsændring blev selskabet opsplittet i to dele, TDC Net og Nuuday. Sidstnævnte er den kundevendte del af selskabet, der består af brands som Yousee, TDC Erhverv, Telmore, Hiper og Blockbuster.

For nylig tog Nuuday afsked med 125 medarbejdere i en fyringsrunde.

Det kan du læse mere om her: TDC-selskabet Nuuday fyrer 125 medarbejdere
Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
IBM vinder millionaftale om nyt toldsystem
Skatteforvaltningen har tegnet en tiårig kontrakt IBM om levering af det sidste it-system til i en omfattende systemudskiftning i toldsystemerne og som først forventes afsluttet i 2025. Se alle detaljerne her.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.