Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

Betalingsservice er nu på amerikanske hænder: Nets har endeligt gennemført frasalg

Efter en længere proces er Betalingsservice fra fredag afgivet til amerikanske ejere, som nu har endeligt overtaget tjenesten fra Nets.

Betalingsservice er fra i dag fredag ikke længere på danske hænder.

Efter en lang proces har amerikanske Mastercard nemlig fra i dag overtaget hele Nets-divisionen Corporate Services, der blandt andet rummer Betalingsservice.

Overtagelsen finder sted, efter Mastercard og Nets blev enige om handlen helt tilbage i sommeren 2019.

Dengang meddelte Nets, at selskabet ville skille sig af med Corporate Services-divisionen for at fokusere forretningen og få midler til øgede investeringer i de to øvrige forretnings-enheder, Merchant Services samt Issuer & eSecurity Services.

Handlen har indbragt Nets 2,85 milliarder euro. Den blev endeligt godkendt af EU's konkurrencemyndigheder i august i fjor.

Det kan du læse mere om her: EU giver det grønne lys: Nu kan Nets' milliardhandel gennemføres

Nets meddeler, at selskabet er overbevist om, at blandt andet Betalingsservice fremover vil ‘trives i takt med at efterspørgslen efter digitale tjenester vokser.’

Nets blev i november i fjor solgt til italienske Nexi.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

Læs også:

Nets flytter frasolgte kunder og milliardaktiviteter over i nyt selskab

Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere