Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

Betalingsservice er nu på amerikanske hænder: Nets har endeligt gennemført frasalg

Efter en længere proces er Betalingsservice fra fredag afgivet til amerikanske ejere, som nu har endeligt overtaget tjenesten fra Nets.

Betalingsservice er fra i dag fredag ikke længere på danske hænder.

Efter en lang proces har amerikanske Mastercard nemlig fra i dag overtaget hele Nets-divisionen Corporate Services, der blandt andet rummer Betalingsservice.

Overtagelsen finder sted, efter Mastercard og Nets blev enige om handlen helt tilbage i sommeren 2019.

Dengang meddelte Nets, at selskabet ville skille sig af med Corporate Services-divisionen for at fokusere forretningen og få midler til øgede investeringer i de to øvrige forretnings-enheder, Merchant Services samt Issuer & eSecurity Services.

Handlen har indbragt Nets 2,85 milliarder euro. Den blev endeligt godkendt af EU's konkurrencemyndigheder i august i fjor.

Det kan du læse mere om her: EU giver det grønne lys: Nu kan Nets' milliardhandel gennemføres

Nets meddeler, at selskabet er overbevist om, at blandt andet Betalingsservice fremover vil ‘trives i takt med at efterspørgslen efter digitale tjenester vokser.’

Nets blev i november i fjor solgt til italienske Nexi.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

Læs også:

Nets flytter frasolgte kunder og milliardaktiviteter over i nyt selskab

Nets-topchef Bo Nilsson fratræder til sommer - har tjent en milliard kroner på Nets
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere