Jeff Bezos ex-hustru MacKenzie gifter sig med skolelærer: Vil give hele sin svimlende formue væk

Amazon-stifter Jeff Bezos ex-hustru, den stenrige MacKenzie Scott, har igen smedet sig i Hymens lænker. Hun har giftet sig med skolelærer Dan Jewett.

Amazon-stifteren Jeff Bezos’ ex-hustru, MacKenzie Scott (som hun hedder i dag), blev en af verdens rigeste mennesker, da hun for et par år siden blev skilt fra Jeff Bezos efter 25 års ægteskab.

Skilmissen sikrede hende en svimlende formue på mere end 50 milliarder dollar, idet hun modtog en fjerdedel af Jeff Bezos aktiepost i Amazon.

Det kan du læse mere om her: Skilsmisse-aftale på plads: Jeff Bezos beholder kontrollen over Amazon - konen får 245 milliarder kroner

MacKenzie Scott har nu giftet sig igen. Denne gang er hendes udkårne den amerikanske lærer Dan Jewett, der som MacKenzie Scott kommer fra Seattle i USA.

Det meddeler parret på The Giving Pledge, som er MacKenzie Scotts filantropiske projekt, som hun har engageret sig i siden skilsmissen fra Jeff Bezos.

Hun har tidligere bedyret, at hun vil give hele sin formue væk til velgørende formål.

Det budskab gentager hun nu på The Giving Pledge, hvor hun meddeler, at livet blandt meget andet har givet hende 'en uforholdsmæssig stor sum penge at dele.'

"Min tilgang til filantropi vil være gennemtænkt, jeg vil tage mig tid og gøre mig umage. Men jeg vil ikke vente. Og jeg vil blive ved, til pengetanken er tom," skriver hun.

I et opslag på The Giving Pledse skriver Dan Jewett nu, at han har været lærer det meste af sit liv, og at han nu med et ‘slag af lykkelige tilfældigheder’ er gift med en af ‘de mest gavmilde og venlige mennesker,’ som han kender.

Det sker i et slags præsentationsbrev, hvor han fortæller om sit kommende engagement i the Giving Pledge.

“Jeg ser frem til den vækst og læring, som ligger foran mig, sammen med MacKenzie,” skriver han i sin post, som du kan læse her.

Dan Jewett og MacKenzie Scott bor sammen i Seattle med MacKenzie Scott og Jeff Bezos’ fire børn.

Læs også:

Bezos takker af hos Amazon: Her er nogle af rigmandens mest kulørte øjeblikke i spidsen for net-giganten

En af verdenshistoriens største værdi-overførsler sker nu: MacKenzie Bezos bliver en af verdens rigeste med et snuptag

Verdens rigeste mand Jeff Bezos sælger Amazon-aktier for 18,5 milliarder på en uge

Se opsigtsvækkende post fra Jeff Bezos: Amerikansk avis har afpresset mig med nøgenbilleder og intime sms'er

Jeff Bezos-skilsmisse kan få enorme konsekvenserPremium
Sådan slipper danske it-selskaber afsted med at betale nul kroner i skat: "Der er klare tegn på, at spekulation i selskabsskat er udbredt"
En lang række it-selskaber på dansk jord betalte nul kroner i selskabsskat i løbet af 2019. Der findes flere årsager til - både mere eller mindre hæderlige - at selskaberne ikke poster penge i fælleskassen, lyder det fra global skatteekspert. Flere grunde er helt reelle mens andre er mere spekulative.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.