Artikel top billede

(Foto: Jakob Schjoldager)

EU giver grønt lys til milliard-fusion mellem italienske Nexi og danske Nets

EU giver giver grønt lys uden betingelser til italienske Nexis fusion med danske Nets.

EU har ingen konkurrence-mæssige indvendinger til fusionen mellem italienske Nexi og danske Nets, som nu får grønt lys fra EU til at gå videre med den store fusion.

Det meddeler Nexi i en udsendt meddelelse fra hovedkvarteret i Milano, som du finder her.

“Nexi meddeler hermed, at EU-Kommissionen i dag [9. marts, red] har givet tilladelse til fusionen mellem Nets og Nexi. Godkendelsen er betingelsesløs og uden forpligtelser for parterne,” lyder det fra Nexi.

De to selskaber underskrev aftalen om en kommende fusion i november i fjor.

Det kan du læse mere om her: Nets har aftale på plads: Fusionerer med italienske Nexi - skaber europæisk betalingsgigant

Nexi meddeler, at fusionen er blevet godkendt på selskabets generalforsamling 3. marts.

Godkendelsen kommer netop som Nets-divisionen Corporate Services, der blandt andet rummer Betalingsservice, er blevet overtaget endeligt af Mastercard.

Det kan du læse mere om her: Betalingsservice er nu på amerikanske hænder: Nets har endeligt gennemført frasalg.

Læs også:

Nets-medarbejdere holder vejret: Frygter for deres job efter mulig fusion

Mulig fusion af Nets skaber bekymring hos Forbrugerrådet Tænk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere