Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Google ændrer udskældt betalingsmodel: Halverer gebyret for udvalgte udviklere

Efter massiv kritik fra en række udviklere ændrer Google nu sin betalingsmodel i app-butik. Dermed er der en markant rabat på vej til platformens udviklere.

Det bliver markant billigere for udviklere at sælge deres apps gennem Googles Play Store.

I hvert fald for den første million man tjener.

Google har nemlig valgt at ændre den udskældte model. Dermed vil it-giganten kun tage 15 procent af det udviklerne tjener gennem Play Store indtil man rammer én million dollar.

Det skriver CNBC.

Både Google og Apple har oplevet massiv kritik for sine høje gebyrer i deres app-butikker. Tidligere har man nemlig krævet 30 procent af alt hvad udviklerne tjener gennem App Store og Googles Play Store.

Apple har allerede valgt at halvere gebyret for udviklere, der tjener under én million om året gennem App Store. Den beslutninger følger Google nu også.

“Med denne ændring vil 99 procent af alle udviklere globalt, der sælger digitale varer på Play opleve en 50 procent reduktion i gebyret,” siger Googles VP Sameer Samat.

Spiludvikleren af det populære spil Fortnite, Epic Games, er gået forrest i kampen mod de to giganter. Først valgte Epic Games at lancere det populære spil uden for Googles Play Store. Samtidig har selskabet klaget over Apple til både de britiske og europæiske myndigheder.

Læs også:

Medie: EU-Kommissionen overvejer at åbne sag mod Apples udskældte betalingsmodel

England åbner sag mod Apple efter klager over uretfærdig betalingsmodel

Spiludvikler bag Fortnite klager til EU over Apples betalingsmodel: Apple opkræver alt for høj pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.