Artikel top billede

Ugen i tech: Audi præsenterer lovende el-koncept: Rækkevidde over 700 km / Samsung puster nyt liv i din aflagte mobil / Her er det billigere alternativ til Apples dyre iPad Pro keyboard

Ugen i tech: Audi præsenterer lovende el-koncept: Rækkevidde over 700 km / Samsung puster nyt liv i din aflagte mobil / Her er det billigere alternativ til Apples dyre iPad Pro keyboard

Audi præsenterer lovende el-koncept: Rækkevidde over 700 km

Audi synes at være indstillet på at gøre det lidt mere interessant at blive elbilskøber en gang i 2022.

Men det er vel at mærke, hvis at selskabets netop afslørede A6 e-tron koncept til at blive til realitet.

Her viser premium-producenten den første elbil som kan blive bygget ovenpå den kommende PPE-platform (Premium Platform Electric). H

er loves blandt andet hurtigopladning med op til 270 kW og en rækkevidde på over 700 kilometer samt motoriseringer, der kan katapultere de stærkeste modeller fra 0 til 100 på under fire sekunder.

Dimensionerne lægger op til masser af plads med en længde på 4,96 meter, 1,96 meter i bredde men med en lav profil på 1,44 meter. Formgivning skulle være yderst vindglat med en vindmodstandkoefficient på 0,22 – 15 procent lavere end den nuværende A6 (0,26).

Platformen vil kunne anvendes på et væld af øvrige biler i både B- (Audi A4) og C- (Audi A6) klassen samt i hævede SUV-varianter, oplyser Audi.

Samsung puster nyt liv i din aflagte mobil

Forældet elektronik er ikke lige nemt at bortskaffe, når det enten skal destrueres eller genbruges. Den Sydkoreanske tech-gigant lægger dog med et nyt program op til at puste nyt liv i gammel elektronik.

Med ’Galaxy Upcycling Service’ programmet kan brugere i udvalgte lande genanvende deres aflagte Galaxy-smartphones som IoT-enheder, til anvendelse i samspil med blandt andet SmartThings-enheder.

En dedikeret SmartThings-app vil blandt andet omvende en Galaxy-mobil til en intelligent en lys-sensor, der kan tænde og slukke hjemmets lys eller fjernsyn, når det bliver mørkt, skriver Gizmodo.

Et andet brugsmønster forvandler enhederne til en smart-mikrofon, der kan anvendes som baby-alarm.

Programmet er i først ombæring tilgængeligt i USA, Storbritannien og Sydkorea.

Her er det billigere alternativ til Apples dyre iPad Pro keyboard

Apple kunne denne uge løfte sløret for et nyt kuld af flotte, stærke men også dyre iPad Pro tablets.

Med dem følger også de dyre Magic Keyboard Covers, som effektivt forvandler enhederne til mini-laptops.

Mens disse koster op til 2.999 kroner, tilbyder Logitech nu et alternativ, der skrotter det avancerede hængsel og i stedet giver mere beskyttelse.

Selve opkoblingen til iPad Pro foregår igennem Apples dedikerede connector, hvorfor man opnår en langt mere stabil opkobling end med Bluetooth.

De danske priser foreligger ikke endnu, men med en amerikansk debutpris på 229 dollar, for 12,9 coveret underbyder selskabet Apple med over en tredjedel.

Læs også: Ugen i tech: Den ultimative luksus-elbil? Det her er Mercedes’ bud / Audi smider en prisbombe med strøm i / Sony slipper lovende stribe af kameramobiler løsPremium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.