Artikel top billede

Ugen i tech: Hvad med et headset, der aldrig skal lades op? / Her er prislisten på Danmarks billigste elbil / Dette lyssværd ligner ren sci-fi – på vej til butikkerne

Ugen i tech: Hvad med et headset, der aldrig skal lades op? / Her er prislisten på Danmarks billigste elbil / Dette lyssværd ligner ren sci-fi – på vej til butikkerne

Det er let at komme til at glemme at få strøm på det trådløse headset – og når det endeligt er dødt, er kablet ofte for kort til, at man kan have det på mens det oplader.

Den salgs hverdagsirritationer kan du givetvis blive fri for med Urbanistas nyeste trådløse headset: ’Los Angeles’.

Ud over at gemme på strøm til 50 timer er det udstyret med solceller, der kan give tre timers musik mod en tine ud i solen.

Ifølge selskabet rækker det til ’uendelig spilletid’. Skulle det vise sig at være svært at få ladet op i den mørke danske vinter, kan der alternativt tankes op i gennem et USB-C stik.

Rent musikalsk og funktionsmæssigt er ’Los Angeles’ headsettet meget lig med selskabets ’Miami’ hovetelefoner og byder på blandt andet aktiv støjreduktion, stemmestyring, bluetooth 5.0 forbindelse og automatisk start/stop.

Priserne starter ved 1.499 kroner, når de ryger i handlen i de kommende uger.

Her er prislisten på Danmarks billigste elbil

Denne uge kunne den danske Renault/Dacia-importør løfte sløret for de danske priser på den ultimativt billigste elbil i landet.

Bilen hedder Dacia Spring og debuterer ved priser fra 128.990 kroner.

Til den lave pris vil du ikke kunne forvente nogen motorvejsraket eller udstyrsbombe. Du får en let hævet mikrobil med plads til fire og 290 liter i bagagerummet.

Dimensionerne lyder på godt 3,73 gange 1,62 i bredden og 1,52 meter i højden.

De elektriske evner leveres af en motor på blot 44 heste og et batteri på beskedne 27 kWh. Topfarten kommer lige under de 130 kilometer i timen, mens rækkevidden skulle være på op til 230 kilometer efter den optimistike WLTP-målemetode.

Spenderer 11.000 kroner ekstra får du en ’Comfort plus’ variant, der tilbyder 50 kW kvikopladning, syv tommers infotainment system med CarPlay/Android Auto samt ekstraudstyr som bakkamera og baksensor.

Du kan se de fulde specifikationer og priser på dacia.dk.

Billigste elbil i Danmark var Seats elektriske Mii, som igennem en overgang kunne erhverves til 149.990 kroner.

Dette lyssværd ligner ren sci-fi – på vej til butikkerne

Er du eller kender du en Star Wars entusiast, er årets gave med al sandsynlighed på plads.

Disney, underholdningsgiganten bag Star Wars teaser nemlig denne uge med, hvad der ligner et fuldt funktionelt lyssværd, som kune glæde enhver proper Jedi-ridder.

De nye lyssværd vil dog ikke ryge til salg før en gang i år. Det forlyder, at de vil i første ombæring være eksklusivt forbeholdt gæster på selskabets kommende ’Galactic Starcruiser’ hoteller, hvor besøgende kan få to dage i et rekreeret Star Wars-land, skriver The Verge.

Prisen er derfor ikke officielt ude endnu, men den vil sandsynligvis være højere end de 200 amerikanske dollar, som selskabets nuværende – men ikke lige så ovebevisende ’Galaxys Edge’ sværd koster.