Artikel top billede

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se, hvad der gør Samsungs Pro-maskiner så interessante
  • Få Computerworlds dom over Galaxy Book Pro og Pro 360
970
5 min
Der findes tech-virksomheder, og så findes der Samsung.

Der findes ingen anden teknologi-koncern, der ligesom den sydkoreanske sværvægter kan mønstre produkter på alle elektronik-hylder – og det er endda krydret med helt

Samsung kan fremstille hvad som helst, men de produkter jeg tester fra selskabet i dag, er faktisk nogle af de mest oplagte, for i bærbare maskiner finder man alle mulige komponenter, som Samsung er verdensmestre i at producere: display-paneler, ram, ssd’er, mobil-forbindelser og meget mere.

Dagens to testemner, Samsung Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro, er begge udtryk for noget at det ypperste elektronik, som sydøstasiaterne kan levere.

Den viser samtidig, hvorfor de øvrige pc-producenter med god grund skal frygte, at Samsung nu er tilbage i pc-branchen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.