Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Dette alternativ til Googles søgemaskine kerer sig om dine data: Brave lancerer Google Search konkurrent

Nu kan du bruge en søgemaskine, som skulle være helt fri for bruger-tracking: Brave Search.

De resultater du får retur, når du bruger Googles søgemaskine til at trawle nettet for dig, er resultatet med al sandsynlighed skræddersyet dig og din færden på nettet.

Ønsker du at få en mere neutral oplevelse, når du søger, hvor der keres særligt omkring dine persondata og din færden ikke følges, er pro-privacy browseren ’Brave’ ude med første betaversion af sin Google-konkurrent.

Søgemaskinen Brave Search er siden midten af ugen tilgængelig som åben beta, og kræver, i tråd med selskabets Brave-browser ikke nogen form for sign-up.

Selve søgeresultaterne vil rangeres efter en åben model, hvor brugerfællesskabet er med til at afgøre, hvad der skal dukke øverst i søgeresultaterne.

Principperne bag søgealgoritmerne vil være åbne, fri for censur eller bias som beskrevet her.

Den nye søgemaskine kan tilgås her.

Brave Search bliver fremover også tilbudt som en alternativ søgemaskine igennem browseren ’Brave’.

Betalingsmodel på vej

På sigt vil Brave Search blive delt op i to varianter. Enten kan søgemaskinen være helt fri for annoncer eller sponsorerede resultater, mod en betaling til et abonnement.

Alternativt vil Brave tilbyde en annonce-finansieret model, hvor det forsikres, at der ikke vil optræde nogen form for profilering eller tracking af brugerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere