Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Dette alternativ til Googles søgemaskine kerer sig om dine data: Brave lancerer Google Search konkurrent

Nu kan du bruge en søgemaskine, som skulle være helt fri for bruger-tracking: Brave Search.

De resultater du får retur, når du bruger Googles søgemaskine til at trawle nettet for dig, er resultatet med al sandsynlighed skræddersyet dig og din færden på nettet.

Ønsker du at få en mere neutral oplevelse, når du søger, hvor der keres særligt omkring dine persondata og din færden ikke følges, er pro-privacy browseren ’Brave’ ude med første betaversion af sin Google-konkurrent.

Søgemaskinen Brave Search er siden midten af ugen tilgængelig som åben beta, og kræver, i tråd med selskabets Brave-browser ikke nogen form for sign-up.

Selve søgeresultaterne vil rangeres efter en åben model, hvor brugerfællesskabet er med til at afgøre, hvad der skal dukke øverst i søgeresultaterne.

Principperne bag søgealgoritmerne vil være åbne, fri for censur eller bias som beskrevet her.

Den nye søgemaskine kan tilgås her.

Brave Search bliver fremover også tilbudt som en alternativ søgemaskine igennem browseren ’Brave’.

Betalingsmodel på vej

På sigt vil Brave Search blive delt op i to varianter. Enten kan søgemaskinen være helt fri for annoncer eller sponsorerede resultater, mod en betaling til et abonnement.

Alternativt vil Brave tilbyde en annonce-finansieret model, hvor det forsikres, at der ikke vil optræde nogen form for profilering eller tracking af brugerne.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere