Artikel top billede

Uber skuffer i andet kvartal: Omkostninger på chauffører stiger markant

I andet kvartal skuffer Uber, efter at samkørselstjenesten har brugt langt flere penge på betalinger til at lokke flere chauffører til.

samkørselstjenesten Uber kommer ud af andet kvartal med fremgang i nettoomsætning, der steg til 3,93 milliarder dollar mod ventede 3,72 milliarder dollar.

Men højere betalinger til at lokke flere chauffører til tjenesten belaster indtjeningen, hvilket fik aktiekursen på selskabet til at tage fald på hele 6,7 procent i onsdagens eftermarked.

Det skriver Reuters.

Uber rapporterede således et justeret underskud på 509 millioner dollar - en stigning på næsten 150 millioner dollar fra første kvartal.

De stigende omkostninger sker som følge af, at Uber forsøger at lokke chauffører til at vende tilbage til sin platform.

Uber advarede samtidig investorer om, at usikkerhed fra Delta-varianten fortsat kan påvirke genopretning.

Trods stigende omkostninger melder Uber dog også om et andet kvartal, hvor bruttobestillingerne nåede et historisk højdepunkt på næsten 22 milliarder dollar, da flere passagerer vendte tilbage til ture, mens ordrer til levering af mad også steg.

Ikke desto var Ubers regnskab domineret af spørgsmål om chaufførudbud og den igangværende påvirkning af pandemien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere