Artikel top billede

Uber skuffer i andet kvartal: Omkostninger på chauffører stiger markant

I andet kvartal skuffer Uber, efter at samkørselstjenesten har brugt langt flere penge på betalinger til at lokke flere chauffører til.

samkørselstjenesten Uber kommer ud af andet kvartal med fremgang i nettoomsætning, der steg til 3,93 milliarder dollar mod ventede 3,72 milliarder dollar.

Men højere betalinger til at lokke flere chauffører til tjenesten belaster indtjeningen, hvilket fik aktiekursen på selskabet til at tage fald på hele 6,7 procent i onsdagens eftermarked.

Det skriver Reuters.

Uber rapporterede således et justeret underskud på 509 millioner dollar - en stigning på næsten 150 millioner dollar fra første kvartal.

De stigende omkostninger sker som følge af, at Uber forsøger at lokke chauffører til at vende tilbage til sin platform.

Uber advarede samtidig investorer om, at usikkerhed fra Delta-varianten fortsat kan påvirke genopretning.

Trods stigende omkostninger melder Uber dog også om et andet kvartal, hvor bruttobestillingerne nåede et historisk højdepunkt på næsten 22 milliarder dollar, da flere passagerer vendte tilbage til ture, mens ordrer til levering af mad også steg.

Ikke desto var Ubers regnskab domineret af spørgsmål om chaufførudbud og den igangværende påvirkning af pandemien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere