Artikel top billede

(Foto: Photo by Fabian Grohs on Unsplash)

Har du styr på frontend- og fullstack-udvikling? Her har du 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu

Der er godt gang i de spændende udviklings-projekter i selskaber som Nemlig.com, Jyske Bank, Jysk, Bloom, Systime Solutions og Bunker Holding. Du kan søge stillingerne her.

I denne uge har vi fokus på frontend og fullstack udvikling.

Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Systime Solutions, Bloom og Vertica.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Bloom søger frontend eller fullstack udvikler, Aarhus

- til udvikling af state-of-the-art kryptografiske løsninger.

Vores kunde Sepior er en aarhusiansk start-up, der leverer state-of-the-art kryptografiske løsninger til key management inden for cloud, fintech, blockchain og kryptovalutaer.

Sepior ønsker at udvide sin produktportefølje med en applikation til kryptovalutaer, og vi søger derfor en virkelig dygtig frontend- eller fullstack-udvikler, som skal tage ansvar for frontend-udviklingen på dette nye produkt.

Denne applikation skal være tilgængelig på gængse web- og mobilplatforme.

Der vil blive skabt et mindre team, som abejder fokuseret på denne nye applikation.

Derfor er denne stilling en unik mulighed, hvor du kommer til at præge og få indfydelse på den tekniske del af dette epokegørende nye produkt.

Læs hele annoncen her.

Skandinavisk Computer Rekruttering søger frontend developer, Aarhus

Brænder du for frontend-udvikling, og vil du være med til at gøre en forskel i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed?

Du bliver en del af et dynamisk og erfarent it-team på 30 medarbejdere, hvor innovative ideer altid bliver imødekommet.

Virksomheden er ved at iværksætte det største udviklingsprojekt til dato, hvor alt bliver opbygget fra bunden i AWS.

Som frontend developer får du en unik mulighed for at udvikle disse nye systemer og moduler i tæt samarbejde med virksomhedens UX-afdeling. Du vil blandt andet komme til at arbejde med Vue, HTML5, CSS/LESS, JavaScript (ES6+).

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og vil i stillingen få ansvar for egne opgaver samt stor indflydelse på, hvordan disse skal løses. I it-afdelingen arbejder man efter SCRUM-principper og i tæt samarbejde med resten af virksomheden.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger Angular frontend-udvikler til bolig-finansiering, Lyngby og Silkeborg

Vi har brug for en frontend-udvikler, der sætter en ære i at udvikle enkle, stabile og fremtidssikrede løsninger, som skaber gode oplevelser for de flere millioner mennesker, der hver måned anvender Jyske Banks digitale løsninger. Er det dig?

Du bliver en vigtig spiller i udviklingen af en stor hybrid digital løsning baseret på Angular og Capacitor.

Vi har store ambitioner, og der er mange involverede teams (vi kalder det squads), som hver især bidrager med deres egne feature-områder i et enkelt monorepo.

Løsningen er bygget på en moderne platform, som anvender de seneste teknologier.

Du bygger i tæt sparring med UX-specialister, forretningsudviklere, brugere og andre it-udviklere brugerfladen på de løsninger, som vi tilbyder vores kunder inden for boligfinansiering, der er et meget vigtigt forretningsområde for os.

Læs hele annoncen her.

Nemlig.com søger BI frontend-udvikler til Danmarks største e-handels-platform, Brøndby

Vil du være med til at gøre en forskel og videreudvikle vores stærke BI-løsning rettet mod vores mange leverandører?

Hos os får du en unik mulighed for at udvikle nemlig.com’s Insight leverandørplatform med visuelle KPI dashboards, analyser og rapporter – og vi har netop brug for dig, der kan være med til at lette deres daglige arbejde med data.

Data er et strategisk indsatsområde for nemlig.com og intelligent brug af data er et centralt omdrejningspunkt.

Vi har i dag en leverandørplatform, som vi gerne vil gøre endnu mere datadrevet og i højere grad tilpasset til vores trofaste leverandørers behov, så vi er med til at understøtte deres mål og herigennem være en perfekt sparringspartner.

Derfor søger vi dig, som er en engageret og udadvendt BI frontend-udvikler, der brænder for data og forstår at visualisere og omdanne data til indsigter, der giver forretningsværdi.

Du bliver ansvarlig for at udvikle visuelle og indsigtsfulde dashboards, rapporter og analyser til vores dagligvareleverandører og tætte samarbejdspartnere.

Læs hele annoncen her.

Systime Solutions søger frontend-udvikler med Vue-erfaring, Aarhus

Vil du være med til at udvikle næste generation af Systimes Solutions digitale og interaktive undervisningsplatform – iBog®?

Vi søger en frontend-udvikler til vores kompetente og højt specialiserede it-team bestående af dygtige UX'ere, forretningseksperter samt front- og backend-udviklere.

Hos Systime bliver du del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, en uformel tone og kort vej fra idé til handling.

Lige nu arbejder vi på et spændende udviklingsprojekt, næste generation af vores iBog®, der spiller en helt central rolle i Systimes forretning. Dette projekt kan du blive en del af og være med til at præge.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger dygtig og dedikeret frontend-udvikler, Aarhus

Vi søger dig, der ligesom os brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer.

Dit team består af dygtige backend-udviklere, UX’ere, digitale designere og en projektleder.

Du fokuserer sammen med kollegaerne på implementeringen af frontenden på store forretningskritiske e-handelsløsninger til ambitiøse virksomheder.

Vi arbejder efter en agil projektmodel baseret på SCRUM, hvor projektteamet i høj grad involveres i planlægningen af projektet.

I teamet er der stor frihed til at træffe egne valg og inddrage nye metoder, og du påvirker i meget høj grad selv din arbejdsdag og opgaver – både på kort og lang sigt.

Læs hele annoncen her.

Gorm Agency søger frontend developer til et digitalt bureau, København

Drømmer du om at udvikle digitale løsninger for nogle af Danmarks største virksomheder?

GORM Agency A/S søger en udadvendt og struktureret front-end developer, der har lyst til at blive en vital del af et ambitiøst UX- og udviklingsteam.

Du kommer til arbejde med front-end-udvikling i Umbraco og andre CMS’er, og selvom dit hovedfokus er front-end-udvikling, så har du en god forståelse for back-end-arbejdet, og ved hvad der skal til for at bygge en fuldendt løsning, som skaber i de bedste brugeroplevelser.

Du bliver tilknyttet projekterne helt fra start, hvor du får ansvaret for at skabe gennemtænkte front-end-løsninger for bureauets kunder.

Du kommer til at arbejde med både websites, web apps samt mobile apps.

Læs hele annoncen her.

iHeadHunt søger junior frontend developer for JYSK, Brabrand

Brænder du for at skrive kode, skabe gode onlineoplevelser og blive bedre inden for dit område?

Vil du være del af en af Danmarks bedst bedømte arbejdspladser, hvor kun få medarbejdere forlader virksomheden? Lyder en arbejdsplads, hvor balance mellem arbejde og fritid bliver taget alvorligt, interessant?

JYSK er en frontløber inden for udviklingen af cross-channel e-handel og med Unified Commerce har JYSK lanceret sit største it-initiativ nogensinde.

Du bliver en del af JYSK's it-afdeling med omkring 150 kolleger fordelt på forskellige teknologiområder.

Du kommer til at arbejde med videreudviklingen af JYSK's high-load cross channel e-commerce platform, der bruges i mere end 30 lande.

Som frontend udvikler vil du diskutere og implementere kampagneprototyperne og sørge for, at de fungerer godt for alle kunder. Du vil kunne sparre med dine kollegaer og udvikle dig.

Læs hele annoncen her.

J. H. Schultz Information søger fullstack-udvikler til projekt-team, Valby

Er du en dygtig fullstack-udvikler? Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil et job i Schultz måske være noget for dig.

Vi er cirka 80 udviklere, som alle sidder i et in-house udviklermiljø centralt i Spinderiet i Valby, 50 m fra Valby st.'

Du bliver en del af et af vores agile udviklerteams i afdelingen for softwareprodukter og projekter.

Teamet arbejder både med interne og eksterne projekter – til henholdsvis intern produktudvikling og kundespecifikke projekter – primært i form af webapplikationer baseret på moderne udviklingsplatforme og -værktøjer fra Microsoft-verdenen.

Løsningerne er forretningskritiske systemer, hvor både borgere og ansatte i den offentlige forvaltning er blandt slutbrugerne.

Læs hele annoncen her

Recruit IT søger fullstack developer for Bunker Holding A/S, Aarhus

Clearing the Rrnway for innovation – Join a newly established team working with customer facing digitalisation.

You will be joining a newly created area committed to work with business and customers qualifying new ideas for digital services that bring value to customers.

In a 60-days sprints, you will work closely with the architect and business analyst taking an agile and experimental approach to deliver a proof of concept or a prototype, which can be prioritised and scale within the normal digital governance.

You will join a group of ambitious and dedicated colleagues that values good team spirit and strong interpersonal relations.

As part of our team, you will gain an in-depth knowledge of our business across the globe – and a chance to take part in our ambition to become a frontrunner of digital opportunities.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.