Artikel top billede

(Foto: Photo by rawpixel on Unsplash)

Vi har fundet 10 spændende projektlederjob, som du kan søge nu

Er du på jobjagt? Så har vi plukket 10 friske projektleder-stillinger, som er ledige netop nu. Se dem alle her.

I denne uge har vi fokus på projektledelse. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Lyngsoe Systems, Lægeforeningen og Tieto Denmark.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Børns Vilkår søger digital pro­jekt­le­der, Valby

I tæt sparring med de faglige afdelinger og it skal du sikre, at de digitale løsninger er solide og nytænkende, hvilket spiller en central rolle i vores arbejde med at stoppe svigt af børn i Danmark.

De digitale løsninger vil spænde bredt fra implementering af nye administrative systemer til innovative AI-løsninger. Det er derfor væsentligt, at du har en bred digital forståelse og ikke er bange for at udforske nye fagområder.

Afdelingen for Økonomi & it består – udover afdelingslederen - af et økonomi-team på fire medarbejdere, samt et it-drifts team på tre medarbejdere og med denne rekrutteringsproces vil du indgå i et team af i alt tre digitale projektledere.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø med engagerede kolleger, der brænder for at gøre en forskel.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger it project manager, Herlev, Aarhus eller Odense

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed? Kan du yde verdens bedste service, har du erfaring med it-infrastruktur og projektledelse og er du god til at sikre fremdrift mod aftalte mål?

Sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunder? Så har vi stillingen til dig.

I vores delivery unit søger vi nu flere it-projektledere, der sætter sin ære i at udøve professionel projektledelse i en organisation hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne, som er god til at holde styr på leverancer og mennesker, og som kan se sig selv i en it-virksomhed med sunde værdier, professionelle og humoristiske kolleger og sociale aktiviteter.

Som it project manager indgår du i et dynamisk og dedikeret team med 5-6 andre projektledere, der i det daglige er ansvarlige for at lede et eller flere it-projekter.

Læs hele annoncen her.

Digitaliseringsstyrelsen søger digital pro­jekt­le­der til frem­ti­dens digitale service på borger.dk, København

Du bliver en del af et team af flere projektledere i Kontor for borger.dk, hvor vi er ca. 20 medarbejdere i alt.

I projektlederteamet arbejder vi med en bred vifte af projekter – bl.a. videreudviklingen af Digital Post på borger.dk og Digital Post-app, hvor borgere fra marts 2022 kan læse deres digitale post, og Mit Overblik, der samler borgernes vigtigste sager, ydelser og oplysninger fra det offentlige ét sted.

Derudover er der andre nye projekter, som for eksempel digital fuldmagt og samtykke, der skal implementeres på Mit Overblik.

I projektlederrollen vil du typisk arbejde med flere projekter samtidig, alt afhængig af din profil og erfaring, foruden at du kan få rollen som produktejer for en eller flere produkter på borger.dk platformen.

Udviklingen af nye løsninger til borger.dk foregår i et tæt samarbejde på tværs af myndigheder og i tværfaglige projektteams med deltagelse af dine nærmeste kolleger i Digitaliseringsstyrelsen, for eksempel UX’ere, it-arkitekter, redaktører, projektledere hos andre myndigheder samt eksterne udviklingsteams.

Læs hele annoncen her.

Lægeforeningen søger digital pro­jekt­le­der til Læ­ge­for­e­nin­gen, København

Vil du være med til at udvikle og digitalisere en vigtig aktør på sundhedsområdet? Trives du med et stort ansvar i opgaveløsningen? Så er dette en oplagt mulighed for dig.

Vi er et hold af engagerede medarbejdere i et digitaliseringsteam der arbejder med opgaver og projekter knyttet til digitalisering i Lægeforeningen.

Vi har store ambitioner om sammen med organisationen at udvikle foreningen både internt og i forhold til vores medlemmer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være projektledelse af større og mindre projekter. Det er vigtigt for os, at du kan sikre nye løsninger og arbejdsgange implementeres i bund, i samarbejde med den øvrige organisation.

Læs hele annoncen her.

Twins Consulting ApS søger for Odsherred Kommune di­gi­ta­li­se­rings­kon­su­lent med sy­stem­tek­nisk flair, Odsherred

De kommende år er der fokus på at udvikle og implementere nye digitale løsninger, der skal være med til at sikre fremtidens velfærd samt styrke kvalitet og effektivitet i kommunen.

I den forbindelse søger Odsherred Kommune en digitaliseringskonsulent, som skal medvirke til at fremme digitalisering, understøtte den tekniske implementering samt udnytte teknologiernes muligheder til at levere nye services til gavn for både borgere og medarbejdere.

Vi er på udkig efter en dygtig digitaliseringskonsulent med systemteknisk indsigt og kunnen, der brænder for projektledelse, og som kan agere i samspillet mellem teknik, data og anvendelse.

Det er vigtigt, at du kan skabe et fagligt overblik og strukturere såvel den tekniske som den organisatoriske implementering. Derudover skal du være i stand til at formidle kompleks it og teknologi til samarbejdspartnere uden større tekniske forudsætninger.

Læs hele annoncen her.

Vejdirektoratet søger erfaren pro­jekt­le­der til digitale projekter, København

Er du en erfaren projektleder, som gerne vil gøre en reel forskel? Kan du bidrage til et godt samarbejde mellem dataleverandører, brugere og it-ansvarlige?

Så er du måske vores nye projektleder. De seneste år har corona og restriktionerne for samfundet i udpræget grad påvirket trafikken og fremkommeligheden.

Det ved vi, fordi vi i Trafikstatikafdelingen indsamler og anvender store mængder data om trafikken, som vi analyserer og konkluderer på.

Vi benytter forskellige egenudviklede it-værktøjer til at opbevare og analysere trafikdata.

Disse it-værktøjer skal både driftes og udvikles, og her kommer du ind i billedet.

Vi indsamler selv en lang række data, men køber også data fra eksterne dataleverandører. Og her kommer du også ind i billedet, da du skal kunne styre kontrakter, formulere krav til leverancen samt følge op over for leverandøren.

Vi søger nemlig en projektleder, som er handlekraftig og løsningsorienteret, teknisk velfunderet, og som ønsker at lede, inspirere og motivere andre til sammen at komme i mål med vores it- og dataprojekter i Trafikstatistikafdelingen.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger it-pro­jekt­le­de­re til en af Danmarks største it-af­de­lin­ger, Aarhus

Har du it-viden og erfaring med projektledelse? Motiveres du af at bidrage til et godt samarbejde i et hektisk projektmiljø?

Så har du muligheden for at blive kollega med vores 27 engagerede projektledere, hvis største fokus er at gøre en forskel for patienter og hospitaler i Region Midtjylland.

Du brænder for den gode projektledelse og formår at skabe engagement og positiv energi i dine projekter, fordi du har fokus på samarbejde og er imødekommende og respektfuld i din tilgang til dine samarbejdspartnere og kolleger.

Du kommunikerer naturligt med dine omgivelser og søger og giver gerne sparring med dine kolleger.

Du er ofte synlig på hospitalerne, og du indgår i stærke samarbejder. Det falder dig naturligt at tage ledelsen af et projekt og skabe fremdrift, struktur og overblik. Det gør du, så du fremstår proaktiv med dine projektopgaver og via din planlægning forudser udfordringer og risici.

Læs hele annoncen her.

Lyngsoe Systems søger pro­jekt­le­der til in­ter­na­tio­na­le kun­de­pro­jek­ter, Aars

Som projektleder hos Lyngsoe Systems har du kontakten til kunden, leverandører og du er ansvarlig for den overordnede planlægning og styring af projekterne i henhold til aftalen med kunden.

Du får ansvaret for at sætte rammer og retning for projekterne og gennemføre dem med kompetent teknisk og faglig back up fra de øvrige kollegaer i Lyngsoe Systems.

Foruden projektledelse og godt købmandskab arbejder du frem mod at opnå de bedst mulige resultater gennem coaching og motivering af projektteamet.

Dine kollegaer består af projektledere, system arkitekter, softwareudviklere, teknikere, supportere og fagkonsulenter, der alle er på et højt fagligt niveau på hver deres område. Din indsats

skal sikre, at projektet får en topprofessionel håndtering, som skaber værdi for Lyngsoe og for vores kunder.

Læs hele annoncen her.

Udlændinge- og Integrationsministeriet søger it-pro­jekt­le­der, København

Brænder du for it-projektledelse, og vil du være en del af et stærkt, projektfagligt team? Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger projektledere til Koncern It’s Program og projektenhed.

Som projektleder kommer du til at indgå i et projektlederteam med reference til projektchefen, og du vil derudover skulle arbejde tæt sammen med både forretningen, øvrige medarbejdere i Koncern It, andre myndigheder og eksterne leverandører.

Du vil, i samarbejde med projektchefen og de andre projektledere, få mulighed for at præge hverdagen og de arbejdsprocesser, projekterne ledes i.

I teamet sætter vi faglig sparring og hjælp højt, så vi får bedst muligt udbytte af vores fælles viden – her hjælper også enhedens PMO-funktion godt til.

Læs hele annoncen her.

Tieto Denmark søger pro­jekt­le­der til cloud- og it-projekter, Holte

TietoEVRY fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder og er i rivende vækst. Vores team har travlt, og derfor søger vi en ny Projektleder. Så brænder du for digitalisering og projektledelse, samt muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.

Du har en projektleder i dig, med flair for tal og kontraktuel forståelse.Du motiveres af at opnå gode kunderelationer og høj kundetilfredshed. Du tilbydes en rolle i et stærkt leveranceteam, hvor samarbejde og viljen til at lykkes med teamet præger hverdagen.

Vi søger de bedste i branchen – og hos os vil du være en del af et professionelt team med fokus på vækst og udvikling. Vi er ihærdige men med plads til smil, humor og god stemning.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.