Artikel top billede

Microsoft fjerner russiske nyhedskilder fra Bing og Start-menuen

Brugere af Windows 11 og Bing må se langt efter nyheder fra statsstøttede russiske medier, da de bliver fjernet af Microsoft.

Microsoft vil mindske spredningen af desinformation ved at nedrangere indhold fra russiske statsstøttede medier som Russia Today (RT) og Sputnik i Bing-søgninger, skriver PCWorld.

Derudover vil denne type nyhedsmedier ikke længere være tilgængelig i nyheds-appen i Start på Windows. Det sker som en reaktion på den russiske invasion af Ukraine.

Derudover vil RT-appen blive fjernet fra Microsoft Store. Og endeligt forbyder Microsoft RT og Sputnik på tværs af sine annoncenetværk.

Defensiv rådgivning

Microsoft har også meldt ud, at selskabet vil yde 'defensiv rådgivning' til Ukraine.

Det har topchef Brad Smith meddelt i en blogpost, hvor han kalder den russiske invasion for ‘tragisk, ulovlig og ikke-retfærdiggjort.’

Indsatsen har fokus på fire områder, meddeler han.

Disse er:

- At beskytte Ukraine mod cyberangreb.

- At beskytte mod stats-betalt mis-information.

- At understøtte humanitær hjælp.

- At beskytte Microsofts medarbejdere.

Brad Smith skriver, at opgaven med som selskab at beskytte regeringer og lande mod cyberangreb sjældent har været så vigtig som nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere