Artikel top billede

Christian Andersen skulle banke Snowflakes danske forretning op fra bunden - men så væltede bølge af hype indover selskabet

Christian Andersen blev ansat som Snowflakes første sælger i Danmark i 2019, og her skulle han bygge en forretning op om et brand, der var relativt ukendt i landet. Men så væltede en massiv hype-bølge indover selskabet, da Warren Buffet var med til smide penge i børsnoteringen af selskabet - der endte med at blive verdens største.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i Snowflakes spæde opstart i Danmark
  • Hvordan børsnoteringen i USA skabte så stor opmærksomhed
  • Indblik i de danske ambitioner
737
3:45 min
Da Snowflake blev børsnoteret i september 2020, kom det amerikanske cloud-selskab pludselig på alle investoreres og it-interesseredes læber.

Det endte med at blive verdens største børsnotering af et software-selskab. Her blev rejst hele 21 milliarder dollar.

Det gjorde bestemt heller ikke hypen mindre, at stjerneinvestoren Warren Buffet købte aktier for 570 millioner dollar i selskabet.

På den anden side af Atlanten i Danmark sad Christian Andersen, der er dansk landechef for Snowflake. Og her var det også til at mærke efterdønningerne af den massive børsnotering.

Christian Andersen blev ansat i 2019 som den første Snowflake-medarbejder i landet, og derved stod han med opgaven om at banke forretningen og kendskabet til virksomheden op fra bunden.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Disse 20 virksomheder har ifølge den danske it-branche de mest kompetente, problemløsende og servicemindede medarbejdere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk boligsite får påbud efter alvorligt brud på GDPR for brug af omstridt Facebook-værktøj

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft står over for GDPR-bøde på flere milliarder kroner for LinkedIn-annoncer

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft og Apple i intens konkurrence om at have det bedste image blandt de danske it-kunder: Her er de 10 mest populære it-selskaber

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft-huset Venzo sælger forretningsben – 19 ansatte flytter