Artikel top billede

(Foto: IDG News Service)

Apple flytter produktion ud af Kina efter leverandør-problemer

Fremover skal flere komponenter til iPhones, iPads og Apples øvrige produkter produceres uden for Kina. Beslutningen kommer efter en række problemer med leverancerne i landet.

Apple er begyndt at se mod andre lande end Kina til at få produceret komponenterne, der skal bruges til selskabets iPads, iPhones og andre produkter.

Den amerikanske it-gigant har givet en række af sine leverandører besked om, at selskabet vil øge produktionen uden for Kina.

Det skriver Reuters.

Beslutningen kommer blandt andet på grund af Kinas nultolerance over for coronavirus, som stadig lukker store dele af landet ned på grund af smitteudbrud.

I stedet er Apple ved at kigge på andre asiatiske lande som Indien og Vietnam, som mulige steder, hvor selskabet fremover kan få produceret dele til de kendte elektronik-enheder.

Apple har endnu ikke selv meddelt, at man officielt vil flytte produktionen, men flere amerikanske medier har talt med centrale kilder tæt på it-giganten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere