Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Apple-ekspert: Oktober måneds store Mac-event er truet

Der er ikke udsigt til, at Apple vil holde noget stort hardware-event i oktober måned.

Det bliver næppe til det helt store hardware-show, når Apple inden længe løfter sløret for sine nye kollektion af Mac-enheder.

Hvor mærket har for sædvane at løfte sløret for sin nye Mac-kollektioner ved et event i oktober, synes udsigterne til sådan at show at være små, vurderer finansmediet Bloombergs Apple-analytiker Mark Gurman i sit seneste nyhedsbrev.

I stedet forventer han, at Apple resterende produkter for 2022 vil blive lanceret i form af ’pressemeddelelser, opdateringer til hjemmeside samt produktpræsentationer ved udvalgte medlemmer af pressen,’ lyder det.

Apple skulle ellers ifølge rygtemøllen have en del lovende Mac-nyt i støbeskeen.

Her skulle der både være en ny MacBook Pro 14 og 16 kollektion med M2-processor ombord blive til, mens Mac mini med både M2 og en ny ’M2 Pro’ chip blive til.

Dertil svirrer det med rygter om M2-baserede overhalinger til iPad Pro i både 11 og 12,9 tommer.

Største nyhed kan dog vise sig at blive en længe ventet variant af Macbook Air, hvor skærmen får lov til at strække sig yderligere til omkring 15 tommer, mod 13,6 i den mindre 2022 model.

Hvad Apple i sidste ende vil fremvise, vil sandsynligvis blive konkretiseret omkring første eller anden uge i oktober, da der er deromkring at selskabet plejer at placere sine events.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere