Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Googles gratis VPN-løsning lander snart til selskabets Pixel-telefoner

Ejerne af Googles Pixel 7 smartphones får en gratis VPN-tjeneste på telefonen.

Ejerne af Googles nye Pixel 7 og Pixel 7 Pro smartphone vil inden længe få et ekstra lag sikkerhed og kryptering, når de bruger telefonen.

Selskabet er nemlig i færd med at udrulle VPN-løsningen fra Google One ud til telefonerne, skriver netmediet 9to5google.

De første brugere får allerede nu adgang til tjenesten, skriver mediet. Tjenesten er dog ikke tilgængelig for alle Pixel 7 brugere endnu, heriblandt Computerworld-redaktionens testsample af Pixel 7 Pro.

Google kommunikationschef i Danmark, Jesper Vangkilde forsikrer i en mail til Computerworld, at mere er i vente til en gang i næste uge.

Googles VPN-løsningen har hidtil været forbeholdt brugere, at den store ’Google One’ pakke, der løber op i 79 kroner per måned og blandt andet inkluderer to terabyte cloud-lager med mulighed for datadeling med venner og familie - og altså også giver en sikret VPN-opkobling til internettet.

Udover Android-versionen af Google Ones VPN, er tjenesten også tilgængelig til iOS, MacOS og Windows styresystemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere