Artikel top billede

(Foto: Nik Shuliahin)

Amerikanske myndigheder beordres til at patche Google Chrome-fejl

De amerikanske myndigheder har indtil 26. december til at få opdateret Google Chrome.

Det amerikanske statsorgan Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA) har tilføjet den seneste Google Chrome-sårbarhed CVE-2022-4262 til sin liste over kritiske sårbarheder, og det betyder, at de amerikanske myndigheder skal se at få patchet fejlen.

Det skriver Bleepingcomputer.

Deadline for de statslige organer til at fikse nul-dages fejlen er 26. december.

"Google er opmærksom på rapporter om, at en udnyttelse af CVE-2022-4262 findes i det fri," har Google meddelt om fejlen.

Denne type fejl fører normalt til browsernedbrud efter vellykket udnyttelse, men angribere kan også også udnytte dem til vilkårlig kodeudførelse. Google har endnu delt ikke alle detaljer om, hvordan fejlen er blevet udnyttet.

"Adgang til fejldetaljer og links kan holdes begrænset, indtil et flertal af brugere er opdateret med en rettelse," meddeler Google og fortsætter:

"Vi vil også beholde begrænsninger, hvis fejlen findes i et tredjepartsbibliotek, som andre projekter på samme måde afhænger af, men som endnu ikke er rettet."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere