Stibo-direktør går et trin ned ad stigen

Koncerndirektør for Stibo, Vilhelm Hvid, er efter eget ønske stoppet som øverste chef og er i stedet tiltrådt en ny stilling som koncernøkonomidirektør. En anden Stibo-direktør, Hans Damgaard, overtager stillingen som øverste chef for den grafiske virksomhed.

Stibo, der blandt andet gennem divisionen CCI Europe leverer it-systemer til avisproduktion, rokerer rundt på den øverste ledelse.

Vilhelm Hvid, administrerende direktør med titel af koncerndirektør, siger efter eget ønske farvel til posten som øverste chef for den grafiske virksomhed, der tidligere var kendt under navnet Aarhus Stiftsbogtrykkeri.

Ikke en livstidsstilling

? Da Vilhelm Hvid for seks år siden blev administrerende direktør, gjorde han det klart, at han ikke ville pensioneres i det job. Nu har han sagt til bestyrelsesformanden, at han gerne ville skifte, og det er, hvad der ligger bag, fortæller Hans Damgaard, der overtager posten som administrerende direktør.

Hans Damgaard har været ansat siden 1994. Han har siden 1998 siddet i koncernledelsen sammen med Vilhelm Hvid og har i sin karriere hos Stibo bestridt ledende stillinger i såvel Stibo Catalog som Stibo Graphic.

Stiftet i 1794

I de seks år under Vilhelm Hvids ledelse har koncernen fået nyt navn, den er blevet omorganiseret i tre divisioner (Stibo Graphic, CCI Europe og Stibo Catalog), og der er igangsat og gennemført en række investerings- og udviklingstiltag.

Stibo, der er stiftet tilbage i 1794, er en lidt speciel virksomhed med stor økonomisk styrke som eksempelvis en egenkapital på knap en halv milliard kroner og en soliditetsgrad på mere end 60 procent. Selskabet fik seneste regnskabsår en omsætning på 840 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Dansk e-sportsplatform får plads i det eftertragtede Y Combinator: "Vores første mål er at nå en årlig omsætning på 100 millioner dollar"
Den nystartede danske virksomhed Gamerpay vil gøre det sikkert og nemt at handle med digitale udsmykninger i computerspillet Counter-Strike. Det er der så mange penge og tro på, at startup-virksomheden med fem danskere har fået en plads hos iværksætterskolen Y Combinator. Nu venter global ekspansion.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.