Artikel top billede

Vi har fundet 10 frontend-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på jagt efter job som frontend-udvikler, så har vi fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu.

I denne uge har vi fokus på frontend udvikling. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som KMD, Lomax og Andel Holding.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

KMD søger se­ni­o­r­ud­vik­ler KMD Føniks, Ballerup

Trives du med at lære nyt, at løfte dine kollegaer fagligt og har du et ønske om at præge den fremtidige retning for en kompleks A-kasseløsning, så kan vi tilbyde dig en spændende stilling med en fordelagtig lønpakke.

Vi udvikler KMD Føniks, der er en løsning til flere danske A-kasser og fagforbund. Vores kunder forventer høj stabilitet, lave svartider og en løsning, der naturligvis lever op til lovgivningen på området.

Det stiller store krav til vores udviklere, der både skal være teknisk skarpe og være i stand til at konvertere kompleks lovgivning til simpel kode.

Hvis det lyder som en udfordring for dig, kan vi tilbyde en inspirerende arbejdsplads med nogle af branchens bedste vilkår, fleksible arbejdstider og høj fokus på balancen mellem arbejde og fritid.

Derudover er KMD, ifølge en nylig LinkedIn-undersøgelse, på en 5.-plads blandt danske arbejdspladser, når det drejer sig om at udvikle sin karriere.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior software developer, København, Århus eller Aalborg

Vil du være med til at udvikle nogle af branchens vigtigste og mest komplekse it-løsninger?

Er du en erfaren udvikler, og kan du se dig selv spille en afgørende rolle i udviklingen og løbende kvalitetssikring af forretnings- og samfundskritiske løsninger? Så er du måske vores nye senior developer i vores Netcompanys application services-afdeling.

Som senior software developer vil du blive en del af vores Netcompany application services, der består af en fast team-struktur, der driver porteføljer for spændende kunder både i den offentlige og private sektor.

Som senior i vores team vil du have både teknisk og kunderettet ansvar, naturligvis tilpasset dine kvalifikationer.

Teamets leverancer spænder bredt fra nyudvikling af it-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Dine opgaver vil dermed spænde fra teknisk design og programmering til at indtage en ledende rolle og bidrage til at sikre fremdrift og kvalitet på projekterne.

Læs hele annoncen her.

Panorama Consult søger for Gensam Data fagligt dygtig systemudvikler til et team med høj faglighed, Viby J

Vi søger en full stack Java-udvikler til at arbejde i et større og komplekst it-system med mange integrationer.

I stillingen får du ud over gode udviklingsmuligheder også mulighed for både at blive hørt, få indflydelse på din dagligdag, dit arbejde og arbejdsprocessen.

Hos Gensam Data vægtes høj faglighed, hvor du samarbejder med dygtige kolleger, der alle er dedikeret til løsningen af opgaven.

Ud over de andre systemudviklere i teamet vil du arbejde sammen med systemkonsulenter, der også har teknisk baggrund samt den direkte kontakt til kunderne.

Gensam Data er en virksomhed, som leverer totale it-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede it-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling.

Gensam leverer gode løsninger i høj kvalitet med et stærkt forretningsmæssigt fokus.

Hvis du ønsker at fortsætte din faglige udvikling hos en virksomhed, hvor medarbejderne bliver længe på grund af muligheden for faglig udvikling og sparring samt et godt arbejdsmiljø, kan stillingen være noget for dig.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger fullstack-udvikler til Intellis, København

Brænder du for at arbejde med de nyeste nye teknologier i et team, som skaber forandring og værdi for kunderne? I en innovativ virksomhed med højt til loftet?

Fantastiske kollegaer, tid til sparring og snak samt et højt fagligt niveau, hvor du i høj grad får ansvar for egne opgaver og dine input tages til efterretning.

Kollegialt samvær og god stemning på kontoret vægtes højt med blandt andet fredagsbar og andre sociale aktiviteter. Her er plads til grin og sammenhold samtidig med, at man knokler mod et fælles mål.

Vi forventer, at du har en naturlig interesse i løbende at holde dig opdateret på seneste teknologier og arbejdsmetoder. At du er villig til at lære nyt og måske også kan lære fra dig.

Du kommer til at arbejde på projekter, der spænder over en bred teknologistak.

Læs hele annoncen her.

Lomax søger fullstack web developer, Frederikssund

Vil du være med til at videreudvikle en af Danmarks største webshops - lomax.dk?

Drømmer du om at implementere de bedste løsninger i C#, samt udvikle Frontend-løsninger, der giver kunderne den bedste oplevelse? Så er her en unik mulighed.

Brænder du for at forstå og implementere store og komplekse løsninger? Så er der god mulighed for at gøre dette hos os, da vores webshop understøttes af Sitecore 10 og vores backend er skrevet i Blazing.

Vi varetager selv hele integrationslaget mellem vores webshop og vores ERP-system, samt understøttelsen af vores webshop.

Teamet udarbejder Frontendkode, som CSS, HTML samt Javascript, der anvendes af Siteteamet i deres arbejde med at få webshoppen til at være en af de bedste i Danmark.

Lomax er i stor vækst, og over 90 procent af vores omsætning kommer fra vores webshop. Derfor søger vi nu en skarp og nysgerrig udvikler til vores interne udviklingsteam.

Læs hele annoncen her.

SCR Rekruttering søger for kunde fullstack developer, Aarhus

Er du en skarp udvikler, der både har styr på dine frontend og backend-teknologier?

Har du mod på at videreudvikle dig og dygtiggøre dig?
Vil du arbejde et sted, hvor der er et stærkt sammenhold?

Du bliver en del af et kompetent og erfarent udviklingsteam på 9 medarbejdere. Udviklingsteamet har ansvaret for nyudvikling og videreudvikling af softwaren til 3 produkter.

Du vil få solid sparring fra dygtige og erfarne kolleger. Samtidig vil du arbejde selvstændigt og få stor indflydelse på hele udviklingsprocessen.

Udviklingsafdelingen arbejder med C# og SQL og med webteknologier som JavaScript, HTML og CSS. Det vil også være muligt at arbejde med Frontend frameworks og evt. Docker.

Du kommer til at arbejde i et udviklingsteam, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du vil i stillingen få ansvar for egne opgaver samt stor indflydelse på, hvordan disse skal løses.

Læs hele annoncen her.

TV 2 søger software engineer til TV 2 PLAY Streaming & Player, København, Odense eller hjemmefra

Brænder du for frontend-udvikling og vil være med til at sikre, at TV 2 PLAYs kunder kan se indhold i den bedst mulige kvalitet helt uden afbrydelser?

Har du lyst til at indgå i et hyggeligt team med dygtige kolleger og arbejde med teknologier, der er i konstant udvikling? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger 2 software engineers til at være del af vores team. Streaming & Player teamets mission er at bygge afspilningsløsninger, hvor brugeroplevelsen er i højsædet.

Teamet er delt ind i to subteams, hvor Player subteamet ejer Player komponenterne for Chromecast, Smart TV og Web, mens det andet subteam er ansvarlig for streamingdelen.

Du vil indgå i Player subteamet, hvor du som software engineer vil være med til at udvikle innovative løsninger med stor fokus på stabilitet.

Streaming & Player teamet er del af TV 2 Digital Products & Experience, som er en ambitiøs og teknisk stærk digital organisation, der sætter samarbejde og en udfordrende og sjov hverdag højt. Du kommer blandt kollegaer, der værdsætter åbenhed, sparring og feedback.

Læs hele annoncen her.

Andel Holding søger frontend-udvikler til SAP Business Intelligence, Haslev eller Virum

Vil du arbejde i et stærkt BI-team, hvor du får masser af mulighed for at sætte dit eget præg på vores fremtidige setup? Og vil du være med til at sikre høj kvalitet af data, så forretningen har et solidt grundlag at træffe beslutninger på?

Du bliver en del af IT & Digital Innovation, hvor vi i alt er 15 søde og engagerede kolleger. Vi sidder primært i Haslev, men hvis du foretrækker at arbejde fra kontoret i Virum, så er det også i orden.

Du skal dog være indstillet på at være til stede på vores andre lokationer på Sjælland efter behov.

Specifikt bliver du en del af vores BI-team, der i dag tæller fire engagerede kolleger. Vores fornemste opgave er at sørge for, at koncernen har den rette data, så de kan træffe gode beslutninger. For at sikre den fremtidige kvalitet, er vi i gang med at implementere et nyt ERP-system, og det kommer til at være omdrejningspunktet for fælles læring og indsats et stykke tid fremover.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Lattec frontend udvikler, Allerød

Har du lyst til at videreudvikle avanceret platform med ambitiøse forventninger til content visninger, visualisering, testautomatisering? – og vil du være med til at forbedre dyrevelfærd – så læs videre her.

Til vores kunde Lattec søger vi en dygtig og kreativ frontend-udvikler, som har lyst til at bidrage til den videre udvikling af deres forretningsplatform.

Lattec i Allerød har stor international succes med deres avancerede produkter til højteknologiske landmænd i hele verden. Virksomheden udvikler proaktive analyse- og sensorsystemer til at måle malkekøers helbredstilstand på gårdene, og de har kunder overalt i verden.

Du vil i denne nyoprettede stilling blive en del af et voksende team på nu tre frontend-udviklere, som udvikler på deres cloud-baserede kundeplatform.

Denne viser både beregninger af analyseresultater, visualiserer disse samt giver gode råd og indhold i forbindelse med malkekøers helbredstilstand.

Læs hele annoncen her.

PFA søger frontend-udvikler, der vil lære en masse, København

Vil du være med til at gøre PFA’s virksomhedsportal, Vores PFA, endnu mere brugervenlig?

Kan du se dig selv udvikle dine evner for frontend-design i samarbejde med dygtige kolleger og UX-designere?

Som frontend-udvikler i PFA får du en karriere med mere mening, faglig og personlig udvikling og mulighed for at gøre en forskel for PFA og mange danskere.

Du skal være med til at gøre Vores PFA endnu mere kundevenlig

Du bliver en del af teamet Digital Erhverv. Vi har ansvar for vedligeholdelse og videreudvikling af Vores PFA, der er PFA’s digitale platform til virksomhedskunder og de PFA kundechefer, der rådgiver virksomhedskunderne.

I den kommende tid har vi særligt fokus på at forbedre kundeoplevelsen på Vores PFA endnu mere, og det arbejde bliver du en central del af.

Du får en spændende og meget varieret hverdag i et team, hvor vi arbejder agilt efter rammeværket SAFe og samarbejder tæt om opgaverne. Hver dag begynder med daily standup, hvor vi fordeler dagens opgaver og håndterer eventuelle forhindringer og problemer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.