Artikel top billede

(Foto: Arlington Research/Unsplash)

Her er 10 dugfriske it-stillinger, som du kan søge netop nu

Find dit nye job her. Vi har fundet 10 spændende stillinger hos arbejdspladser som KMD, Semler Group og Danske Spil.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Semler Gruppen, KMD og Per Aarsleff.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

KMD søger senior business spe­ci­a­list - i rollen som teknisk re­gel­spe­ci­a­list, Aalborg

Vi synes, at vi har markedets bedste vagtplanløsning til det kommunale og regionale marked.

Det er med stolthed, at vi ser det som vores opgave at have styr på alle detaljerne, så vores brugere ikke behøver at have det.

Derfor er det en forudsætning, at vi har relevant viden og regler fra love, overenskomster og lokalaftaler bygget ind i løsningerne, for at kunne understøtte beregning af korrekte arbejdstidsbestemte ydelser.

Din opgave bliver - i tæt samarbejde med vores overenskomstspecialister - at arbejde med regelfortolkning og teknisk regelopsætning, og på den måde skabe grundlaget for korrekte beregninger på et komplekst og forretningstungt område. Funktionen er helt central for vores forretning.

Det arbejde du og dine kollegaer kommer til at udføre er hele fundamentet for, at vi kan beregne og udbetale korrekt løn til alle de medarbejdere i Danmark, der får deres arbejde planlagt i vores vagtplansløsning.

Læs hele annoncen her.

ATP søger major incident manager til IT, Hillerød

Ser du muligheder i problemer?

I situation management & tools er vi på udkig efter en ny kollega. Dig, der vil løse opgaver af høj kompleksitet og er i stand til at varetage dialog med både forretningen, teknikere, eksterne samarbejdspartnere og ledelse.

Du kommer til at stå for styring og koordinering af major incidents og har fokus på at levere rettidig og relevant information til berørte brugere, forretningsinteressenter samt IT-ledelse.

Som major incident manager er du kendetegnet ved din faglighed, din diplomatiske sans og evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer.

Du er struktureret, skaber enkle løsninger, kommunikerer klart og tydeligt og befinder dig godt i en dynamisk hverdag med mange muligheder.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger it-arkitekt til Koncern IT med Danmarks største it-landskab, København

Vil du udvikle digitale løsninger til Danmarks største it-landskab? Så er du måske den it-arkitekt, vi leder efter.

I Koncern IT udvikler og implementerer vi it-løsninger til gavn for borgerne i Københavns Kommune.

Til at løfte denne opgave er vi på udkig efter en it-arkitekt, som kan oversætte og matche forretningens mange behov med kommunens tekniske krav og standarder.

Som it-arkitekt har du ansvaret for, at forretningens krav bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Du vil ofte indgå som en del af den tidlige projektfase, der vedrører analyse og design, og du har derfor en nøglerolle i at sikre kvaliteten af vores løsninger.

Du vil også skulle arbejde tæt sammen med vores driftsafdeling, der varetager drift af mange af vores systemer, både på vores on-prem servere og i vores voksende cloud-miljø.

Læs hele annoncen her.

Semler Gruppen søger web analyst til Semler Mobility Import, Brøndby

Vil du være med til at løfte visionen om at blive den førende kundecentrerede virksomhed inden for mobilitet?

Brænder du for at arbejde med data, analyse og indsigter? Vil du være en del af et digitalt team i udvikling hos Danmarks største bilimportør?

Kan du sige ja til det? Så er det dig vi leder efter!

Du bliver en del af vores performance marketing-team, hvor du får dygtige kollegaer. Vi arbejder struktureret og målrettet i hverdagen, men har samtidig plads til pjat og pjank henover computerskærmen.

Du vil, i tæt samarbejde med vores tech.-afdeling, have ansvaret for alle web analytics-relaterede aktiviteter på tværs af mærker. Stillingen er ny, og derfor har du selv stor medbestemmelse i, hvordan den udformes.

Læs hele annoncen her.

Per Aarsleff søger backend-udvikler med øje for for­ret­ning og lyst til udvikling, Viby J. og Hvidovre

Vil du arbejde med den nyeste teknologi og har du lyst til at sætte dig ind i vores forretning, forstå vores behov og bidrage til vores videre digitale udvikling?

Kan du præsentere data, der kan hjælpe dine kolleger, og dermed gøre en forskel i deres hverdag.

I Aarsleff-koncernen har vi et ambitiøst og stort fokus på digitalisering og automatisering, samt vores muligheder for at arbejde smartere, mere effektivt og forbedre vores arbejdsmiljø.

Derfor indsamler og bearbejder vi data, som vi præsenterer ved hjælp af BI-værktøjer, til forretningen.

Vi søger en ny dedikeret medarbejder, der bliver en del af vores nuværende og dygtige BI-scrum team på fem medarbejdere, som udvikler og vedligeholder vores BI back-end-løsninger.

Du får mulighed for at arbejde med hele bredden i Aarsleff-koncernen – både i Danmark og i udlandet, og i tæt samarbejde med vores meget innovative afdelinger og selskaber skal du identificere og bygge fundamentet til deres nye BI-rapporter. Rapporter der dækker alt fra arbejdsmiljø, diversitet, IOT maskindata over i det mere finansielle.

Læs hele annoncen her.

DHI søger software de­ve­l­op­ment manager - Impacting our blue planet through data, Hørsholm

You will be leading a talented team of developers, including bright students. Your team is developing data-informed cloud applications, prototyping and deploying machine learning algorithms, and constructing data pipelines and interfaces. You will be an integral part of our international Data & Analytics department, working alongside more than 30 data and analytics specialists who are known for their curiosity, open-mindedness, and friendly nature.

Your role will span recruitment, facilitating individual development, fostering strong performance through task direction, aligning efforts with business interests and displaying a keen understanding of your employees' needs. As a leader, you take pleasure in empowering your team members, and supporting their personal and professional growth, both individually and as a team. You will also be part of the department’s leadership team, where you will collaborate on broader aspects around business, people, and cultural across Data & Analytics.

Læs hele annoncen her.

Danske Spil søger release train engineer til Danske Spils digitale produktudvikling, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere?

Vil du sætte dine erfaringer med agile og SAFe i spil i digital produktudvikling? Så har vi en spændende nyoprettet stilling til dig, som Release Train Engineer i Danske Spils it-afdeling.

Du har bred agil erfaring f.eks. som Scrum Master, Product Owner eller RTE, og du har hands-on erfaring med at skalere de agile principper i for eksempel SAFe-implementering i organisationer med komplekse udviklingsopgaver.

Du trives i servant leader rollen og kan skabe forandring, fremdrift og samarbejde med den tilgang. Du er fortrolig med frameworks og metoder, men du er også pragmatisk og holder fokus på, at værdien skabes, når vi leverer produkter i topklasse til kunderne.

Læs hele annoncen her.

IT Relation søger it-in­fra­struk­tur­kon­su­lent– få frihed og udvikling (næsten) uden grænser, Herning, Viby J., Kolding, Aalborg og København

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Så hører vi gerne fra dig, uanset om du er i starten af karrieren eller har solid erfaring. Vi kan nemlig garantere, at du bliver udfordret på den gode måde.

IT Relation bygger bro mellem it og forretning for både de små, de mellemstore og de allerstørste virksomheder og offentlige instanser. Ofte er det i praksis os, der reelt udgør kundernes it-afdelinger – og netop derfor er de tætte relationer så vigtige.

Kunderne forventer af os, at vi har de nyeste certificeringer og følger med teknikkens strømninger. Så det gør vi selvfølgelig. Mest af alt fordi vi er så passionerede omkring it, at vi ikke kan lade være.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger product owner til digital un­der­støt­tel­se af politiets ud­læn­din­ge- og græn­se­kon­tro­l­op­ga­ver, Glostrup

Som del af Rigspolitiets Center for Forretningsejerskaber skal du i tæt samarbejde med dine kolleger opbygge og sikre en robust forretningsdrevet drift og videreudvikling af politiets politifaglige it-systemer.

Du vil blive knyttet til centerets faglige domæne for udlændinge- og grænsekontrolsystemer, som består af et fast og fagligt stærkt team af medarbejdere.

Domænets portefølje af systemer er i vækst med tilgang af flere nye it-systemer i den kommende tid, herunder som følge af det udvidede Schengen-samarbejde.

Som medarbejder i domænet arbejder du også tæt sammen med kolleger i centerets øvrige domæner, blandt andet om en række tværgående opgaver knyttet til den fortsatte digitalisering af politiets kerneopgaver.

Du vil i din nye hverdag desuden skulle samarbejde med politifaglige medarbejdere og beslutningstagere i politikredsene om afdækning af udviklingsbehov til domænets it-systemer.

Du vil skulle indgå i back-log arbejde og prioriteringsdrøftelser med vores it organisation, og du vil skulle bidrage til et godt samarbejdet med andre myndigheder.

Læs hele annoncen her.

Story House Egmont søger .Net-udvikler, København

Egmonts digitale udviklingsafdeling, som du bliver en del af, er en agil og omstillingsparat afdeling, som stræber efter konstant at videreudvikle vores arbejde ved at lave innovative, kreative og produktive løsninger.

Vi arbejder med moderne agile udviklingsmetoder som Daily Standup, Sprint Planning og Retrospectives.

Hvis du elsker at kode, arbejde med arkitektur, hands-on og et entreprenant miljø med diversitet og mulighed for leg og nytænkning, er dette team det helt rette for dig.

Der er en god og konstruktiv dialog i teamet, og vi har altid et mindset om at hjælpe og støtte hinanden.

Vi vægter højt i teamet, at der er en god stemning, og at vi kan have det både sjovt og seriøst sammen.

Fra vores lækre kontor på Østerbro i København tilbyder vi et spændende arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at præge dine arbejdsopgaver, samt sidde i et kompetent team med god sparring og kollegaskab.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.