Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Windows)

Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Sommeren står for døren, og hvis du har lyst til at gå den i møde med nye udfordringer, har vi fundet 10 spændende it-stillinger, som er ledige lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som HusCompagniet, Metro Service og Unik System Design.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Køge Kommune søger netværks-specialist, Køge

Brænder du for netværk og vil du være en del af et stærkt team som understøtter forretningen med en velfungerende infrastruktur og holder os på forkant med de nyeste sikkerhedsløsninger, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Sammen med dine kolleger i it-drift og netværksgruppen, hjælper du til med, at den daglige drift af netværket resulterer i en velfungerende og fleksibel infrastruktur, som understøtter forretningens behov nu og i fremtiden.

Det betyder, at du kommer til at arbejde med både drift og udvikling, og opgaver som varierer i størrelse og kompleksitet, ligesom du kommer til at indgå i både infrastruktur- og forretningsprojekter.

Netværksgruppen har ansvaret for netværket i hele Kommunen og arbejder med en bred vifte af opgaver blandt andet incidents/changes/problems, cybersecurity, indkøb og installation, licens håndtering og serviceaftaler mm.

Mange opgaver løses af vores eksterne leverandører, derfor er leverandørstyring og koordinering et væsentligt element i opgaveløsningen.

Læs hele annoncen her

Rambøll Management Consulting søger senior software engineer, Aarhus

Brænder du for at udvikle webbaserede produkter, med gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø?

Så har du nu mulighed for at blive Software Engineer hos Rambøll Stakeholder Intelligence.

Her vil du være med til udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Vi udvikler webbaserede produkter, der hjælper beslutningstagere i offentlige og private organisationer med at få samlet og visualiseret de data, der er relevante for dem, når de skal træffe beslutninger.

Vi fokuserer på data om de mennesker, der er i eller omkring en organisation.

Gennem egenudviklede spørgeskemateknologier indsamler vi ”bløde” data fra folk i form af deres holdninger og vurderinger, men vi kobler det også med ”hårde” data, såsom økonomi, karakterer og lignende fra eksterne integrationer.

Vi er optaget af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag.

Læs hele annoncen her.

Gyldendal søger ERP finans-entusiast, København

Vi har planer om at ville opgradere vores AX 2012 til Microsoft Dynamics for Finance and Operations (FO).

Vi er allerede begyndt at slanke vores AX2012 for funktionalitet, men vi vil gerne have dig til at hjælpe os med at fortsætte denne rejse.

Du behøver ikke at have deltaget i sådanne store opgraderinger, men det er en klar fordel, hvis du har erfaringer med AX2012, FO eller nogle andre ERP’er.

Du bliver ansat i Datateamet i it.

Her vil du sammen med en anden dygtig og rar ERP-specialist spille en aktiv rolle i at balancere drift af AX2012, mens vi kigger på opstarten af vores FO-implementering. Det hele foregår i tæt samarbejde mellem it og økonomi.

Du vil, i tæt samarbejde med både ledere og medarbejdere i it og Økonomi, være ansvarlig for den daglige drift og konfiguration af vores ERP-platform.

Dit kendskab og dine evner til at konfigurere FO, vil gøre dig til et naturligt bindeled i beslutninger vedrørende drift, udvikling og support af vores FO-platform i overensstemmelse med forretningens behov og Gyldendals strategi på området.

Læs hele annoncen her.

OK søger dygtige softwa­re­ud­vik­le­re til vores E-mo­bi­li­tet­steam, Viby J

Hos OK leverer vi energi til danskerne, nu og i fremtiden. Derfor investerer vi massivt i E-mobilitet – og her har vi brug for dig, som vil forme fremtidens E-mobilitet.

Markedet for opladning af el-biler til private og erhvervskunder udvikler sig mere end nogensinde før. OK er allerede en central del af den udvikling.

E-mobilitetsområdet vil kun få endnu større betydning for vores forretning i fremtiden, hvor vi har ejerskab over end-2-end løsningen.

Derfor søger vi lige nu tre nye applikationsudviklere til vores E-mobilitetsteam, som skal udvikle OKs digitale løsninger inden for den grønne omstilling.

Du vil blive et vigtigt omdrejningspunkt, når du sammen med dine kollegaer skal designe og udvikle de systemer, der skal udgøre de vitale løsninger til E-mobilitet og dermed skabe fundamentet for de kundeløsninger, som skal tegne fremtidens OK og Danmark inden for den grønne omstilling.

Vi har fire teams, der hver arbejder med; Charging Station Operation (CSO), Roaming, Erhverv og Privat.

Læs hele annoncen her.

DSV søger digital trans­for­ma­tion manager, Hedehusene

Would you like to take on a brand-new position at the centre of our digital transformation?

At DSV, you will experience plenty of opportunities to influence our digital transformation – and you will be able to shape your role as the business develops. Join our digital journey and step into the future with us.

In Global IT, you will join 2,500 global IT colleagues and work closely with our CIO, the Deputy CIO and the IT Executive Committee as well as colleagues within strategy and digitization. Because of our digital development, we work in an ever-changing environment where we do not always have the answers and where you will assist in shaping your role and our way forward.

Our digital transformation is crucial to our future. By using digitisation, we can be world-class in transport and logistics. We will be able to work smarter, automate, create our own software solutions and use data to our advantage. With plenty of initiatives, we need structure – and that’s why we need you.

Læs hele annoncen her.

HusCompagniet søger it-driftsansvar­lig, Virum

Du kan forvente en alsidig arbejdsdag på en ambitiøs arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer, og en virksomhed med stort fokus på digitaliseringsmuligheder.

Dit primære ansvarsområde bliver at sikre en velfungerende og stabil drift af HusCompagniets it-miljø.

Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Virum, hvor du refererer til it-chefen.

Her bliver du en del af et engageret og dygtigt team.

Vi har travl hverdag med mange forskellige opgaver, men der er altid plads til et godt grin, og vi prioriterer socialt samvær, både i teamet og på tværs af faggrupper, højt.

Det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vi er meget imødekommende ift. tilrettelæggelsen af dit arbejde, ligesom vores medarbejdere også altid er klar på at give den en ekstra skalle, når det kræves.

På den måde når vi bedst vores fælles mål og skaber fortsat succes – som én stor, positiv familie.

Du trives derfor i en afslappet kultur, hvor der ikke er langt fra den gode ide til handling/beslutning.

Læs hele annoncen her.

Metro Service søger it business partner, København

Can you see yourself in a newly established role as IT Business Partner where you proactively anticipate Metro Service’s technology needs and manage the delivery of these IT solutions?

Then this job might be something for you. You will play a key role in securing the scope, project risks, deliverables and facilitate that each digital project is aligned with the business needs.

With reference to the CIO and as part of the CIO team it will be your responsibility to understand the specific goals for the department and Metro Service overall.

This is important in order for you to translate the needs and goals into technology requirements for IT development including the need for upgrades, replacement, or investment in new digital IT-OT-IoT solutions.

You will also be part of strategic digital projects.

You will sometimes serve as a digital project manager during the pre-scope phases. Here, you will work together with the CIO ensuring synchronisation between different digital projects and larger deliverables, which are important for our client Metroselskabet and for Metro Service as responsible for operation, maintenance, railway safety and cybersecurity.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger softwa­re­ud­vik­ler med bred viden, Vejle

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som arbejder med teknologier som Microsoft .NET, Microsoft Azure, Cloud mv., og som er blandt Danmarks bedste arbejdspladser, blandt andet fordi vi har et fantastisk fællesskab og gode ledere? Så har du nu chancen.

Til vores Team Justitia, som vedligeholder Unik Advosys, Uniks brancheløsning til advokater, søger vi en C#-udvikler, som har grundlæggende kompetencer og forståelse omkring udvikling.

IT og teknologier udvikler sig hele tiden, og vi investerer gerne i, at du løbende får udviklet dine kompetencer.

Vi vægter sund arkitektur og kvalitet højt i vores arbejde, når vi vedligeholder vores løsninger, som hele tiden løbende skal opfylde lovkrav.

Vi arbejder ud fra agile principper (Sprints), så vi løbende kan skabe mere værdi hos vores kunder, og for vores medarbejdere betyder det medbestemmelse i tæt samarbejde med Product Owner og testere.

Vi lægger ikke vægt på KPI og målinger på vores medarbejdere, men i højere grad at du som medarbejder er stolt over det resultat, du leverer.

Læs hele annoncen her

Envo IT søger Microsoft 365-spe­ci­a­list, København

ENVO IT vokser – og vi vil have dig med på rejsen!

Vi leverer it-løsninger bygget på cloud-first, hvor den primære byggesten er Microsoft 365-platformen.

Vi søger nu en Microsoft 365-specialist, der vil stå i spidsen for at optimere, automatisere og sikre vores løsninger på tværs af vores kunder via Microsoft Intune, så vi kan levere en god og sikker kundeoplevelse på vores Modern Workplace-løsning.

Din baggrund for jobbet kan være mange, men det vigtigste er, at du har implementeret Microsoft 365-sikkerhedsløsninger og været involveret i løsningsdesign, opsætning og drift heraf. Vi ser gerne, at du er vant til at sparre og dele din viden med dine kollegaer.

Lad os starte med det vigtigste - hvad kan vi tilbyde dig?

Du får en arbejdsplads med frihed under ansvar og højt til loftet, hvor vi altid værner om hinanden – og om miljøet – og hvor du altid vil føle dig set og hørt.

Læs hele annoncen her.

Køge Kommune søger it-tekniker til Ser­ver­grup­pen, Køge

I jobbet som it-tekniker vil du få spændende opgaver, og du vil blive fagligt udfordret, så vi sammen kan bygge og vedligeholde de bedste løsninger til forvaltningerne og i sidste ende borgerne i Køge Kommune.

Din dagligdag bliver et miks af håndtering af sager, vedligeholdelse, installation og konfiguration af servere og cloud services, årshjuls-opgaver, arbejde med it-sikkerhed, migreringer, projektarbejde og rådgivning.

Den basale drift – virtuelt miljø, backup, patch mgmt - af servere er outsourcet til en ekstern leverandør.

Som medarbejder i servergruppen indgår du i den daglige drift og support af mange forskellige løsninger, det gælder både fagsystemer/applikationer, den tekniske infrastruktur og it-sikkerhed.

Du får stor indflydelse og tager medansvar og initiativ til i samarbejde med dine kolleger at tilrettelægge driften, herunder udvikle årshjulet og gruppens/afdelingens processer. Du vil få et tæt samarbejde med kolleger i både support og med projektlederne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.