Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft klar med nye gratis fordele til kunder med E3-licenser

Tech-giganten har annonceret Microsoft 365 E3 Extra Features til enterprisekunder af E3-licenser, og de nye funktioner er gratis.

Microsoft har annonceret et tilbud til kunder af Microsoft 365 E3-licenser.

Tilbuddet kaldes Microsoft 365 E3 Extra Features, og det gælder for kunder, som har købt et Microsoft 365 E3 Original-abonnement gennem en Enterprise Agreement (EA).

Det skriver Microsoft i en meddelelse.

”Som en del af dit Microsoft 365 E3 Original-abonnement har din organisation nu adgang til Microsoft 365 E3 Extra Features-licensen uden ekstra omkostninger,” skriver Mariana Prudencio, senior product marketing manager hos Microsoft i meddelelsen.

Hvis kunder lever op til kriterierne, vil disse indbefatte følgende funktioner:

  • Bing Chat Enterprise — En AI-drevet copilot til nettet med kommerciel databeskyttelse. Det sikrer, at bruger- og forretningsdata er beskyttet, ikke vil lække uden for organisationen og ikke bruges til at træne de store sprogmodeller.

  • Microsoft Clipchamp – Et videoredigeringsværktøj til enhver, der kan skabe professionelt udseende videoer, selv uden forudgående erfaring.

  • Microsoft Loop — En samskabelsesapp, der lader teams samle alle dele af et projekt på ét sted og samarbejde på tværs af de apps og enheder, de allerede bruger.

  • Avatarer for Teams — En tjeneste, der lader brugere oprette personlige avatarer til Teams-møder, der udtrykker deres udseende, stil eller humør for dagen.

  • Windows Autopatch — En tjeneste, der administrerer og automatiserer Windows 10, Windows 11, Microsoft Edge, Microsoft Teams og Microsoft 365 softwareopdateringer.
Kunder, der er kvalificeret til de nye funktioner.

For at bruge nogen af ​​de funktioner, der leveres af Microsoft 365 E3 Extra Features, skal administratoren tildele en licens til sine Microsoft 365 E3-brugere.

”Vi anbefaler, at du tildeler licensen til dine brugere så hurtigt som muligt, så de kan bruge funktionerne og forbedre deres Microsoft 365-oplevelse,” skriver Mariana Prudencio.

Administratorer kan tildele licenserne på følgende måder:

  • Tildel licenser til brugere i Microsoft 365-administrationscenteret.

  • Tildel Microsoft 365-licenser til brugerkonti med PowerShell.

  • Tildel licenser til brugere efter gruppemedlemskab i Microsoft Entra ID.
Læs mere her.