Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Pexels.com)

Fik du det hele med? Her er julens største historier på cw.dk

Overblik: Hvis du havde for travlt til at tjekke Computerworld i løbet af din juleferie så fortvivl ej. Computerworld har lavet et overblik over nogle af de vigtigste historier mellem jul og nytår. Få overblikket her.

Julen varer længe, og den koster også mange penge – og koster også rigtig meget tid.

Det kan derfor ofte være en udfordring at følge med i de seneste begivenheder inden for it, tech og digitalisering.

For at lette byrden har Computerworld samlet en håndfuld af de mest betydningsfulde og spændende historier, som redaktionen har rapporteret om mellem jul og nytår, så du ikke står på bar bund til frokostpausen eller ved kaffeautomaten denne tirsdag.

Dette er dog langt fra en udtømmende liste, men den giver et indblik i nogle af de bemærkelsesværdige begivenheder, der er foregået i denne periode.

Vi kommer omkring et stort hackerangreb, der ramte parkeringsappen EasyPark og udsatte kundedata, til historien om Emilie Lundblad, en af blot fire danskere med en særlig Microsoft-titel, der jonglerer med en mødekalender fyldt fra tidlig morgen til sent om aftenen.

Du kan også læse om, hvordan et farvel til Windows 10 kan sende ikke mindre end 240 millioner pc'er på lossepladsen, og vi ser på konsekvenserne af Microsofts deaktivering af visse Office-licenser efter en fejl.

Læs også om en tidligere Microsoft Danmark-direktør og tidligere Telia-CEO, der har sikret sig en topstilling hos Plesner, og hvad MitID-salget kommer til at betyde for den kritiske digitale infrastruktur.

Samtidig lover Google, at selskabet vil udgive opdateringer af Maps for at forhindre myndigheder i at snage, mens Microsoft forbereder sig på en stor opdatering til Windows 11 allerede i februar.

På den mere uheldige side ser vi, hvordan pensionister rammes af it-fejl i Vurderingsstyrelsen, og vi rapporterer om et stort dansk vognmandsfirma, der efter et hackerangreb er blevet ramt af et alvorligt datalæk.

Alt dette og mere til udgør en opsamling af historier, der har præget nyhedsbilledet hos Computerworld i juledagene.

Så tag et øjeblik og dyk ned i disse artikler, der måske har undgået din opmærksomhed i juletravlheden.

Du finde få et overblik over de omtalte artikler herunder: