Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsofts næste store opdatering til Windows 11 kan lande allerede til februar: Her er, hvad du kan forvente

Microsoft er på vej med endnu en stor Windows-opdatering.

Den næste store opdatering til Windows 11 – den såkaldte Moments 5 – er på vej, og den kan lande allerede til februar.

Det skriver Windows Central.

"Ifølge mine kilder forventes den næste Windows 11 Moment-opdatering at blive afsluttet i begyndelsen af ​​februar, med udrulning planlagt til at begynde et par uger senere. Internt kalder Microsoft også denne funktionsdrop for "februar 2024-øjeblikket", hvilket indebærer, at det vil ramme den generelle tilgængelighed engang i februar," lyder det fra Windows Centrals typisk velinformerede journalist Zac Bowden.

Ifølge mediet bliver Moments 5 muligvis den eneste ’moment-opdatering’ til styresystemet næste år.

Moments dækker over større opdatering til Windows.

Ifølge mediet kan brugerne forvente følgende ændringer:

Digitalt blæk: Brugere med en pc med en digital pen vil være i stand til at trykke blæk direkte ind i alle felter, der accepterer tekstinput på tværs af styresystemet.

Ændringer af inbox-apps og Windows Search: Brugere i EU vil kunne afinstallere flere inbox-apps inklusive Microsoft Edge. Windows Search-panelet understøtter også tilføjelse af andre søgeudbydere end Bing.

Ændringer til widgets: Windows 11-brugere vil være i stand til at deaktivere Microsoft Start-feedet i Widgets-panelet og hente andre nyhedsudbydere i stedet.

Windows Spotlight-ændringer: Windows Spotlight, vil vblive den nye standardbaggrundsmulighed for brugere, der tidligere brugte en af Windows-standardbaggrundene.

Del i nærheden: Windows-funktionen, der lader brugere dele dokumenter, fotos og mere med pc'er i nærheden ved hjælp af bluetooth eller wifi, giver nu brugerne mulighed for lave et brugerdefineret navn til deres pc.

Copilot-forbedringer: AI-assistenten får en ny ’unlocked’ tilstand, og appens vindue vises også sammen med andre miniatureikoner, når brugeren trykker på tasterne Alt og Tab.

Windows 365-forbedringer: Windows 365 Boot lader brugere logge ind på deres Windows 365 cloud-pc fra Windows 11-loginskærmen ved hjælp af Windows Hello for Business. Dertil vil Windows 365 Switch nu tilbyde muligheden for at afbryde forbindelsen til en cloud-pc fra denne interface.

Stemmeadgang: Stemmeadgang får understøttelse af flere skærme og mulighed for at oprette brugerdefinerede stemmekommandoer.

NotePad: Teksteditoren, som nu opdateres via Microsoft Store, vil få et tegn-tæller-display i statuslinjen. Dertil vil der komme en ny 'Rediger med Notesblok'-indstilling i kontekstmenuen i File Explorer.

Hvis du er en Windows insider på enten Canary, Dev, or Beta-kanalen, bør du kunne teste de fleste af disse allerede.